وقتي كه فصل تابستون ميشه و ميوههاي رنگارنگ و خوشمزه تابستوني به بازار مياد، بيبي هم از فرصت استفاده ميكنه و لواشكهاي خوشمزهاي رو با بعضي از اين ميوهها تهيه…
وقتي كه فصل تابستون ميشه و ميوههاي رنگارنگ و خوشمزه تابستوني به بازار مياد، بيبي هم از فرصت استفاده ميكنه و لواشكهاي خوشمزهاي رو با بعضي از اين ميوهها تهيه ميكنه كه چون با دستهاي تميز بيبي و با رعايت نكات بهداشتي تهيه ميشه نسبت به لواشكهاي بدون مارك و نشان و مراكز بهداشت در بيشتر مغازهها و سوپرماركتها به فروش ميرسه و قابل اطمينان و بهداشتيتر است و بيبي اين لواشكها و بقيه كَكَل ككوهاي(۱) ديگه رو آماده ميذاره و وقتي كه نوهها و نتيجهها ميان خونهش به بچهها ميده تا اونا رو خوشحال و سرگرم كنه. بد نيست شما نيز با طرز تهيه اين لواشكهاي بهداشتي و مقرون به صرفه آشنا بشين و اگه دوست داشتين اونا رو در خونه تهيه كنين.
ميوههاي مورد نياز:
آلبالو – آلو زرد – آلو سياه و…
طرز تهيه:
هر كدام از اين ميوههاي تازه و رسيده رو خوب شسته و بعد آنها را جدا جدا يا مخلوط با هم در قابلمه بريزين و با دست تميز خودتون اونارو له كنين. بعد همانطور روي شعله اجاق گاز گذاشته تا بجوشه. وقتي كه كاملاً پوست و هسته جدا شد، مواد رو از صافي رد كنين و با پشت قاشق يا گوشتكوب روي ميوههاي له شده، بزنيد تا بهتر از صافي رد بشن به طوري كه فقط پوستها و هستهها باقي بمونن كه دور ريخته ميشه. بعد در سيني بريزين سعي كنين خيلي نازك نباشه و بگذارين خشك بشه بعد از ۲ يا ۳ روز كه خشك شد اونارو از سيني جدا كرده و در لاي نايلون تميز قرار بدين.
۱-تنقلات – تخمه و چيزهاي ديگر