یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۶:۰۶
::آخرین مطلب 29 دقیقه پیش | افراد آنلاین: ...

شربت و مرباي آلبالو

امروز در مطبخ بي‌بي مهمون خانم (ج – ج) هستيم كه طرز تهيه مرباي آلبالو رو براي شما مي‌گن و با توجه به فراواني آلبالو در اين فصل و اين…

امروز در مطبخ بي‌بي مهمون خانم (ج – ج) هستيم كه طرز تهيه مرباي آلبالو رو براي شما مي‌گن و با توجه به فراواني آلبالو در اين فصل و اين كه زود هم كمياب خواهد شد، بهتره از فرصت استفاده كرده و با حوصله هم شربت و هم مرباي اونو تهيه كنين.

مواد لازم:

3 كيلو آلبالو
2 كيلو شكر

طرز تهيه:

آلبالوها را شسته و ساقه و هسته اونارو يا با دست يا با هسته‌گير جدا كنين. بعد اونارو در قابلمه ريخته و شكر هم به اون اضافه كرده و حدود 4 – 5 ساعت يا يك شب تا صبح به همان حال بگذاريد. بعد روي شعله تند اجاق گاز گذاشته و ول نكنيد. مرتب كف اونو بگيرين و شعله رو كم و زياد كنيد تا وقتي كه قوام اومد و رواق شد، در پارچه نازكي يا توري بريزين و در زير اون يك ظرف يا قابلمه بگذارين تا شربت از مربا جدا بشه. به اندازه لازم شربت رو بردارين و قدري هم براي روي مربا، باقي بذارين. سرد كه شد در شيشه‌هاي مناسب بريزين و در جاي خشك و خنك نگهداري كنين. (زمان لازم براي تهيه اين مربا (20 – 25 دقيقه است)

تذكر:

 روش ديگر تهيه مرباي آلبالو، در شماره‌هاي قبلي و در ستون پاسخ به تلفن‌هاي شما گفتيم كه از طريق تهيه شربت رواق شده است و بعد آلبالوها (اضافه مي‌شود كه اين شربت نياز به آب دارد ولي در روش بالا با جدا كردن هسته‌ها، آلبالو نيز به آب مي‌افتد و نياز به آب معمولي نيست و با آب خود آلبالو مي‌جوشانيم

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی
آخرین اخبار پربازدیدترین