پنج شنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۹:۲۴ب.ظ
::آخرین مطلب 2 ساعت پیش | افراد آنلاین: 3

سوهان عسلي

امروز يك نمونه از شيريني‌هايي رو براتون تهيه مي‌كنيم كه خانم افسانه سيار از لار، برامون گفتند ضمن تشكر از ايشون شما رو هم به اين مطبخ مهمون مي‌كنيم. مواد…

امروز يك نمونه از شيريني‌هايي رو براتون تهيه مي‌كنيم كه خانم افسانه سيار از لار، برامون گفتند ضمن تشكر از ايشون شما رو هم به اين مطبخ مهمون مي‌كنيم.

مواد لازم:

شكر: ۱/۵ استكان
گلاب يا عرق نسترن يا بيد مشك: يك دوم استكان
عسل: يك قاشق غذاخوري سر پر
خلال مغز بادام: يك دوم استكان يا به دلخواه

طرز تهيه:

ابتدا روغن رو درون قابلمه ريخته روي شعله ملايم گاز گذاشته تا مايع شود، بعد عسل رو اضافه كرده، با قاشق خوب اونا رو با هم مخلوط مي‌كنيم تا يكدست بشه. شكر هم مي‌ريزيم داخل اين مخلوط دوباره خوب هم مي‌زنيم تا شكر و روغن و عسل با هم مخلوط شده و كمي تفت بگيره. بعد گلاب يا عرقياتي كه تهيه كرده بوديم به اين مخلوط افزوده دوباره هم مي‌زنيم ۵ دقيقه بعد خلال بادام اضافه كرده و هم مي‌زنيم تا رنگ اين مواد قهوه‌اي بشه. ته يك سيني استيل چرب كرده، مواد رو قاشق، قاشق در سيني مي‌ريزيم. توجه كنين اگه رنگ مواد قهوه‌اي كدر شد و شفاف نيست كمي روغن اضافه كنين و هم بزنين. شيريني‌ها كه در سيني سرد شد، اونا رو جدا كرده با دستمال كاغذي روغن اضافي (اگه داشته باشه) رو بگيرين و در ظرف مخصوص بذارين

نوشته شده در تاریخ:جمعه ۲۵ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۸:۱۶ق٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین