یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۳:۳۸
::آخرین مطلب 3 ساعت پیش | افراد آنلاین: ...

خوراك دال عدس

امروز مطبخ بي‌بي مهمون خانم‌هاي كدبانوي مركز مشاركت زنان نيكوكار بني‌فاطمه هستيم تا از دست‌پخت خوشمزه و خوش‌طعم اونا، سفره‌هاي خونه‌تون رو،‌ رنگين و به ذائقه‌تون تنوع بدين. غذايي مقوي…

امروز مطبخ بي‌بي مهمون خانم‌هاي كدبانوي مركز مشاركت زنان نيكوكار بني‌فاطمه هستيم تا از دست‌پخت خوشمزه و خوش‌طعم اونا، سفره‌هاي خونه‌تون رو،‌ رنگين و به ذائقه‌تون تنوع بدين. غذايي مقوي كه در فصل گرما، اشتها رو خوب تحريك مي‌كنه.

مواد لازم:

دال عدس: يك كيلو
رب گوجه: 250 گرم
پياز: 250 گرم
سيب‌زميني: 3 عدد متوسط
آرد: يك يا 1/5 قاشق غذاخوري
روغن: 4 قاشق غذاخوري
نمك، فلفل، زردچوبه: به اندازه دلخواه

طرز تهیه:
عدس رو خوب شسته با كمي آب دو سه ساعتي مي‌گذاريم خيس بخورد.  سيب‌زميني‌ها را پوست گرفته با عدس درون قابلمه ريخته و با مقداري آب، رو شعله متوسط گاز مي‌جوشانيم. پيازها را خلال كرده با روغن، پيازداغ درست مي‌كنيم كمي كه طلايي شد آرد اضافه مي‌كنيم و هم مي‌زنيم. بعد زردچوبه و رب گوجه به آن اضافه كرده تفت مي‌دهيم. سيب‌زميني‌ها را از داخل عدسي خارج كرده و درون قابلمه مي‌ريزيم و با گوشت‌كوب، اونا رو خوب له و نرم كرده با بقيه موادمون و ادويه، به عدسي اضافه نموده و مرتب هم مي‌زنيم تا ته نگيرد. خوب كه جا افتاد درون ظرف ريخته البته اگه خواستين دو قاشق آبليمو هم به آن اضافه كنيد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی
آخرین اخبار پربازدیدترین