یکشنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۵:۴۷ق.ظ
::آخرین مطلب 6 ساعت پیش | افراد آنلاین: 2

خوراك دال عدس

امروز مطبخ بي‌بي مهمون خانم‌هاي كدبانوي مركز مشاركت زنان نيكوكار بني‌فاطمه هستيم تا از دست‌پخت خوشمزه و خوش‌طعم اونا، سفره‌هاي خونه‌تون رو،‌ رنگين و به ذائقه‌تون تنوع بدين. غذايي مقوي…

امروز مطبخ بي‌بي مهمون خانم‌هاي كدبانوي مركز مشاركت زنان نيكوكار بني‌فاطمه هستيم تا از دست‌پخت خوشمزه و خوش‌طعم اونا، سفره‌هاي خونه‌تون رو،‌ رنگين و به ذائقه‌تون تنوع بدين. غذايي مقوي كه در فصل گرما، اشتها رو خوب تحريك مي‌كنه.

مواد لازم:

دال عدس: يك كيلو
رب گوجه: ۲۵۰ گرم
پياز: ۲۵۰ گرم
سيب‌زميني: ۳ عدد متوسط
آرد: يك يا ۱/۵ قاشق غذاخوري
روغن: ۴ قاشق غذاخوري
نمك، فلفل، زردچوبه: به اندازه دلخواه

طرز تهیه:
عدس رو خوب شسته با كمي آب دو سه ساعتي مي‌گذاريم خيس بخورد.  سيب‌زميني‌ها را پوست گرفته با عدس درون قابلمه ريخته و با مقداري آب، رو شعله متوسط گاز مي‌جوشانيم. پيازها را خلال كرده با روغن، پيازداغ درست مي‌كنيم كمي كه طلايي شد آرد اضافه مي‌كنيم و هم مي‌زنيم. بعد زردچوبه و رب گوجه به آن اضافه كرده تفت مي‌دهيم. سيب‌زميني‌ها را از داخل عدسي خارج كرده و درون قابلمه مي‌ريزيم و با گوشت‌كوب، اونا رو خوب له و نرم كرده با بقيه موادمون و ادويه، به عدسي اضافه نموده و مرتب هم مي‌زنيم تا ته نگيرد. خوب كه جا افتاد درون ظرف ريخته البته اگه خواستين دو قاشق آبليمو هم به آن اضافه كنيد.

نوشته شده در تاریخ:جمعه ۲۵ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۸:۲۲ق٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین