امروز مطبخ بيبي مهمون خانمهاي كدبانوي مركز مشاركت زنان نيكوكار بنيفاطمه هستيم تا از دستپخت خوشمزه و خوشطعم اونا، سفرههاي خونهتون رو، رنگين و به ذائقهتون تنوع بدين. غذايي مقوي…
امروز مطبخ بيبي مهمون خانمهاي كدبانوي مركز مشاركت زنان نيكوكار بنيفاطمه هستيم تا از دستپخت خوشمزه و خوشطعم اونا، سفرههاي خونهتون رو، رنگين و به ذائقهتون تنوع بدين. غذايي مقوي كه در فصل گرما، اشتها رو خوب تحريك ميكنه.
مواد لازم:
دال عدس: يك كيلو
رب گوجه: ۲۵۰ گرم
پياز: ۲۵۰ گرم
سيبزميني: ۳ عدد متوسط
آرد: يك يا ۱/۵ قاشق غذاخوري
روغن: ۴ قاشق غذاخوري
نمك، فلفل، زردچوبه: به اندازه دلخواه
طرز تهیه:
عدس رو خوب شسته با كمي آب دو سه ساعتي ميگذاريم خيس بخورد. سيبزمينيها را پوست گرفته با عدس درون قابلمه ريخته و با مقداري آب، رو شعله متوسط گاز ميجوشانيم. پيازها را خلال كرده با روغن، پيازداغ درست ميكنيم كمي كه طلايي شد آرد اضافه ميكنيم و هم ميزنيم. بعد زردچوبه و رب گوجه به آن اضافه كرده تفت ميدهيم. سيبزمينيها را از داخل عدسي خارج كرده و درون قابلمه ميريزيم و با گوشتكوب، اونا رو خوب له و نرم كرده با بقيه موادمون و ادويه، به عدسي اضافه نموده و مرتب هم ميزنيم تا ته نگيرد. خوب كه جا افتاد درون ظرف ريخته البته اگه خواستين دو قاشق آبليمو هم به آن اضافه كنيد.