یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۳:۲۳
::آخرین مطلب 3 ساعت پیش | افراد آنلاین: ...

كوكوي بادمجان

امروز در مطبخ بي‌بي مهمون يكي از خانوم‌هاي كدبانوي شمالي هستيم كه شما رو به تهيه و پخت يك نمونه از كوكوهاي خوشمزه اون ديار دعوت مي‌كنه. با سپاس از…

امروز در مطبخ بي‌بي مهمون يكي از خانوم‌هاي كدبانوي شمالي هستيم كه شما رو به تهيه و پخت يك نمونه از كوكوهاي خوشمزه اون ديار دعوت مي‌كنه. با سپاس از ايشون.

مواد لازم

بادمجان قلمي: يك كيلو
آرد سيب‌زميني: يك قاشق غذاخوري
پودر گشنيز: يك قاشق مرباخوري
زيره: يك قاشق چاي‌خوري
تخم‌مرغ: 4 عدد
زعفران نرم شده: به ميزان دلخواه
سير رنده شده: يك حبه
نمك و فلفل: به ميزان لازم
روغن مايع يا سرخ‌كردني به مقدار كافي

طرز تهيه:

بادمجان‌ها را با پوست روي توري يا آتش اجاق گاز مستقيماً كباب كنيد. بعد پوست آنها را جدا كرده بشوييد و در آبكش قرار دهيد تا آبهاي اضافي آن بچكد و كمي روي آن نمك بريزيد. بعد از نيم ساعت بادمجان‌ها را خشك كرده با گوشت‌كوب يا مخلوط كن له كنيد. تخم‌مرغ‌ها را با نمك و فلفل و سير رنده شده مخلوط كنيد و پودر زيره، پودر گشنيز، زعفران و آرد سيب‌زميني روي آن ريخته و خوب مخلوط نماييد. روغن را در ماهيتابه ريخته و داغ كنيد و مواد كوكو را در آن ريخته و سرخ كنيد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی
آخرین اخبار پربازدیدترین