امروز در مطبخ بيبي مهمون يكي از خانومهاي كدبانوي شمالي هستيم كه شما رو به تهيه و پخت يك نمونه از كوكوهاي خوشمزه اون ديار دعوت ميكنه. با سپاس از…
امروز در مطبخ بيبي مهمون يكي از خانومهاي كدبانوي شمالي هستيم كه شما رو به تهيه و پخت يك نمونه از كوكوهاي خوشمزه اون ديار دعوت ميكنه. با سپاس از ايشون.
مواد لازم
بادمجان قلمي: يك كيلو
آرد سيبزميني: يك قاشق غذاخوري
پودر گشنيز: يك قاشق مرباخوري
زيره: يك قاشق چايخوري
تخممرغ: ۴ عدد
زعفران نرم شده: به ميزان دلخواه
سير رنده شده: يك حبه
نمك و فلفل: به ميزان لازم
روغن مايع يا سرخكردني به مقدار كافي
طرز تهيه:
بادمجانها را با پوست روي توري يا آتش اجاق گاز مستقيماً كباب كنيد. بعد پوست آنها را جدا كرده بشوييد و در آبكش قرار دهيد تا آبهاي اضافي آن بچكد و كمي روي آن نمك بريزيد. بعد از نيم ساعت بادمجانها را خشك كرده با گوشتكوب يا مخلوط كن له كنيد. تخممرغها را با نمك و فلفل و سير رنده شده مخلوط كنيد و پودر زيره، پودر گشنيز، زعفران و آرد سيبزميني روي آن ريخته و خوب مخلوط نماييد. روغن را در ماهيتابه ريخته و داغ كنيد و مواد كوكو را در آن ريخته و سرخ كنيد.