پنج شنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۹:۱۴ب.ظ
::آخرین مطلب 2 ساعت پیش | افراد آنلاین: 2

كوكوي بادمجان

امروز در مطبخ بي‌بي مهمون يكي از خانوم‌هاي كدبانوي شمالي هستيم كه شما رو به تهيه و پخت يك نمونه از كوكوهاي خوشمزه اون ديار دعوت مي‌كنه. با سپاس از…

امروز در مطبخ بي‌بي مهمون يكي از خانوم‌هاي كدبانوي شمالي هستيم كه شما رو به تهيه و پخت يك نمونه از كوكوهاي خوشمزه اون ديار دعوت مي‌كنه. با سپاس از ايشون.

مواد لازم

بادمجان قلمي: يك كيلو
آرد سيب‌زميني: يك قاشق غذاخوري
پودر گشنيز: يك قاشق مرباخوري
زيره: يك قاشق چاي‌خوري
تخم‌مرغ: ۴ عدد
زعفران نرم شده: به ميزان دلخواه
سير رنده شده: يك حبه
نمك و فلفل: به ميزان لازم
روغن مايع يا سرخ‌كردني به مقدار كافي

طرز تهيه:

بادمجان‌ها را با پوست روي توري يا آتش اجاق گاز مستقيماً كباب كنيد. بعد پوست آنها را جدا كرده بشوييد و در آبكش قرار دهيد تا آبهاي اضافي آن بچكد و كمي روي آن نمك بريزيد. بعد از نيم ساعت بادمجان‌ها را خشك كرده با گوشت‌كوب يا مخلوط كن له كنيد. تخم‌مرغ‌ها را با نمك و فلفل و سير رنده شده مخلوط كنيد و پودر زيره، پودر گشنيز، زعفران و آرد سيب‌زميني روي آن ريخته و خوب مخلوط نماييد. روغن را در ماهيتابه ريخته و داغ كنيد و مواد كوكو را در آن ريخته و سرخ كنيد.

نوشته شده در تاریخ:جمعه ۲۵ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۸:۲۶ق٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین