بيبي ميگه شام معمولاً بايد سبك باشه و سرِ شب هم خورده بشه تا در هضم اون مشكلي پيدا نكنين و با معده سنگين نخوابين كه خوابهاي بد نبينين. اما…
بيبي ميگه شام معمولاً بايد سبك باشه و سرِ شب هم خورده بشه تا در هضم اون مشكلي پيدا نكنين و با معده سنگين نخوابين كه خوابهاي بد نبينين. اما گاهي خانومهاي خونه براي پختن شام مشكل دارن و با توجه به تنوعي كه به غذاهاشون ميدن، دوست دارن شام تكراري نباشه و ضمناً خوشمزه و خوش طعم باشه تا ذائقه همه اعضاي خانواده رو تأمين كنه. به هر حال بايد توجه كنين كه شام،اصليترين غذاي روزانه نيست و هرچه سبكتر و سادهتر باشه بهتره. به قول بيبي: صبح نوني، ظهر هرچه بتوني، شب سبيل تكوني! خوب اگر به طرز تهيه اين غذا توجه كنين، متوجه ميشين كه چندان سبك نيست و غذاي كاملي هم محسوب ميشه. ولي به هر حال بيبي ميگه اونو معرفي كن شايد كسي به جاي شام، به ناهارشون اختصاص بده و تهيه كنه.
مواد لازم:
گوشت چرخ شده: ۲۵۰ گرم
پياز متوسط: يك عدد
گوجه فرنگي متوسط: ۲ تا ۳ عدد
تخممرغ: ۲ عدد
جعفري خرد شده: ۳ قاشق غذاخوري
نمك، فلفل و زردچوبه: به اندازه لازم
روغن: به ميزان لازم
طرز تهيه:
پياز را پوست گرفته روي گوشت رنده ميكنيم نمك و فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه كرده آنها را باهم مخلوط ميكنيم.
در ماهيتابه كمي روغن ميريزيم و بعد از اين كه گرم شد ماهيتابه را از روي شعله برميداريم. گوشتها را مثل همبرگر در وسط ماهيتابه پهن ميكنيم بعد جعفري خرد شده روي گوشت ميريزيم.
۲ عدد تخممرغي كه آماده داشتيم درظرفي شكسته با كمي نمك خوب هم ميزنيم و روي گوشت ميريزيم. گوجه فرنگيها را شسته و حلقه حلقه كرده و روي مخلوط گوشتها و تخممرغها قرار ميدهيم. ماهيتابه را روي اجاق گاز گذاشته سر آن را ميگذاريم و شعله را كم كرده تا با حرارت كم به آرامي بپزد.