یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۶:۱۶
::آخرین مطلب 39 دقیقه پیش | افراد آنلاین: ...

نوعي خوراك ميگو براي شام

 خوراك ميگو، غذايي است مقوي و خوشمزه كه براي شام شما و بچه‌ها، يك شام كامل خواهد بود. اين غذارو هم امروز در مطبخ بي‌بي، مهمون خود بي‌بي هستين. مواد…

 خوراك ميگو، غذايي است مقوي و خوشمزه كه براي شام شما و بچه‌ها، يك شام كامل خواهد بود. اين غذارو هم امروز در مطبخ بي‌بي، مهمون خود بي‌بي هستين.

مواد لازم:

ميگوي تازه و درشت    300 گرم
گوجه فرنگي متوسط    4 عدد
پياز متوسط         4 عدد
رب گوجه فرنگي        3 قاشق غذاخوري
آب ليمو            نصف استكان
آب            يك استكان
زعفران             يك چهارم استكان
نمك، فلفل، زردچوبه و ادويه‌    به ميزان لازم

طرز تهيه:

ابتدا ميگوها را پوست گرفته و از قسمت كمر يك قاچ كوتاه طولي بدهيد و مواد سياه آن را خارج كنيد و خوب بشوييد. پيازها را در روغن تفت دهيد.(پياز داغ) گوجه‌فرنگي‌ها را شسته و خرد كنيد. سپس ميگوها را در پياز داغ ريخته و يكي دوبار هم بزنيد مواظب باشيد زياد تفت نگيرد كه خشك مي‌شود. گوجه فرنگي و ادويه‌هايي كه داشتيد اضافه كنيد و چند بار هم بزنيد. آب ليمو و رب گوجه فرنگي و آب و زعفران به مواد بيفزاييد و شعله را كم نموده، به مدت 15 الي 20 دقيقه بگذاريد تا بجوشد و خوب جا بيفتد. اين غذا نبايد آبكي باشد، آب غذا كه تبخير شد مواد شما آماده خوردن است . مي‌توانيد اين خوراك را با ليمو، فلفل سبز قلمي، سبزيجات تزئين و با نان ميل نماييد. همچنين مي‌توانيد دو عدد هويج آبپز شده كنار ديس خوراك‌تان بگذاريد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی
آخرین اخبار پربازدیدترین