خوراك ميگو، غذايي است مقوي و خوشمزه كه براي شام شما و بچهها، يك شام كامل خواهد بود. اين غذارو هم امروز در مطبخ بيبي، مهمون خود بيبي هستين. مواد…
خوراك ميگو، غذايي است مقوي و خوشمزه كه براي شام شما و بچهها، يك شام كامل خواهد بود. اين غذارو هم امروز در مطبخ بيبي، مهمون خود بيبي هستين.
مواد لازم:
ميگوي تازه و درشت ۳۰۰ گرم
گوجه فرنگي متوسط ۴ عدد
پياز متوسط ۴ عدد
رب گوجه فرنگي ۳ قاشق غذاخوري
آب ليمو نصف استكان
آب يك استكان
زعفران يك چهارم استكان
نمك، فلفل، زردچوبه و ادويه به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا ميگوها را پوست گرفته و از قسمت كمر يك قاچ كوتاه طولي بدهيد و مواد سياه آن را خارج كنيد و خوب بشوييد. پيازها را در روغن تفت دهيد.(پياز داغ) گوجهفرنگيها را شسته و خرد كنيد. سپس ميگوها را در پياز داغ ريخته و يكي دوبار هم بزنيد مواظب باشيد زياد تفت نگيرد كه خشك ميشود. گوجه فرنگي و ادويههايي كه داشتيد اضافه كنيد و چند بار هم بزنيد. آب ليمو و رب گوجه فرنگي و آب و زعفران به مواد بيفزاييد و شعله را كم نموده، به مدت ۱۵ الي ۲۰ دقيقه بگذاريد تا بجوشد و خوب جا بيفتد. اين غذا نبايد آبكي باشد، آب غذا كه تبخير شد مواد شما آماده خوردن است . ميتوانيد اين خوراك را با ليمو، فلفل سبز قلمي، سبزيجات تزئين و با نان ميل نماييد. همچنين ميتوانيد دو عدد هويج آبپز شده كنار ديس خوراكتان بگذاريد.