سه شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱۱:۳۶ب.ظ
::آخرین مطلب 22 دقیقه پیش | افراد آنلاین: 2

نوعي خوراك ميگو براي شام

 خوراك ميگو، غذايي است مقوي و خوشمزه كه براي شام شما و بچه‌ها، يك شام كامل خواهد بود. اين غذارو هم امروز در مطبخ بي‌بي، مهمون خود بي‌بي هستين. مواد…

 خوراك ميگو، غذايي است مقوي و خوشمزه كه براي شام شما و بچه‌ها، يك شام كامل خواهد بود. اين غذارو هم امروز در مطبخ بي‌بي، مهمون خود بي‌بي هستين.

مواد لازم:

ميگوي تازه و درشت    ۳۰۰ گرم
گوجه فرنگي متوسط    ۴ عدد
پياز متوسط         ۴ عدد
رب گوجه فرنگي        ۳ قاشق غذاخوري
آب ليمو            نصف استكان
آب            يك استكان
زعفران             يك چهارم استكان
نمك، فلفل، زردچوبه و ادويه‌    به ميزان لازم

طرز تهيه:

ابتدا ميگوها را پوست گرفته و از قسمت كمر يك قاچ كوتاه طولي بدهيد و مواد سياه آن را خارج كنيد و خوب بشوييد. پيازها را در روغن تفت دهيد.(پياز داغ) گوجه‌فرنگي‌ها را شسته و خرد كنيد. سپس ميگوها را در پياز داغ ريخته و يكي دوبار هم بزنيد مواظب باشيد زياد تفت نگيرد كه خشك مي‌شود. گوجه فرنگي و ادويه‌هايي كه داشتيد اضافه كنيد و چند بار هم بزنيد. آب ليمو و رب گوجه فرنگي و آب و زعفران به مواد بيفزاييد و شعله را كم نموده، به مدت ۱۵ الي ۲۰ دقيقه بگذاريد تا بجوشد و خوب جا بيفتد. اين غذا نبايد آبكي باشد، آب غذا كه تبخير شد مواد شما آماده خوردن است . مي‌توانيد اين خوراك را با ليمو، فلفل سبز قلمي، سبزيجات تزئين و با نان ميل نماييد. همچنين مي‌توانيد دو عدد هويج آبپز شده كنار ديس خوراك‌تان بگذاريد.

نوشته شده در تاریخ:جمعه ۲۵ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۵:۴۹ب٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین