رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه توجه کافی به بودجه فرهنگی در سال ۹۷ نشده است، گفت: بودجهای که تدوین شده مبتنی بر اقتصاد مقاومتی نیست و این بودجه،…
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه توجه کافی به بودجه فرهنگی در سال ۹۷ نشده است، گفت: بودجهای که تدوین شده مبتنی بر اقتصاد مقاومتی نیست و این بودجه، بودجهای است برای یک شرایط عادی و معمولی کشور که در آن اولویتبندی مشخص و جهت دهی مشخصی به چشم نمیخورد.
جمشید جعفرپور با اشاره به بودجه بخش فرهنگی سال ۹۷ گفت: با توجه به شرایط فرهنگی کشور و مباحث آسیبهای اجتماعی که محل توجه سیاستهای نظام است احساس ما این است که توجه کافی به بودجه فرهنگی در سال ۹۷ نشده است. وی تصریح کرد: در حال حاضر هزینههای زیادی را برای درمان برخی از آسیبهای اجتماعی درکشور در نظر میگیریم که با فعالیتهای حساب شده فرهنگی میتوانیم از بروز آنها جلوگیری کنیم و نهایتاً دیگر این هزینههای سربار را نداشته باشیم.
نماینده مردم لارستان،خنج و گراش با بیان اینکه باید به طور عام در خصوص بودجههای فرهنگی به آموزش و پرورش توجه کنیم، تأکید کرد: تا زمانی که شرایط آموزش وپرورش و معلمان ما اینگونه است مدام باید منتظر بروز برخی ناهنجاریها باشیم.
به گزارش میلادلارستان به نقل از میزان، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در شرایط موجود احساس نمیکنیم که بودجه بخش فرهنگی جهشی داشته است،تصریح کرد: اعداد و ارقام درون بودجه هم اثبات کننده همین موضوع است همچنین باید گفت بودجهای که امسال تدوین شده مبتنی بر اقتصاد مقاومتی نیست و این بودجه، بودجهای است برای یک شرایط عادی و معمولی کشور که در آن اولویتبندی مشخص و جهت دهی مشخصی به چشم نمیخورد.
جعفرپور تاکید کرد: قطعاً کمیسیون فرهنگی مجموعهای از پیشنهادات را درباره بودجه بخش فرهنگی کشور خواهد داشت و تمام تلاشمان این است که بودجه فرهنگی را تا جایی که مقدرو است افزایش دهیم که البته این افزایش بودجه با پیشنهاد نظارت همراه خواهد بود لذا ما قائل به این نیستیم که بودجه فرهنگی و سایر بخشها بدون نظارت افزایش پیدا کند.