شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۴:۳۹ق.ظ
::آخرین مطلب 4 ساعت پیش | افراد آنلاین: 0

نان رگاگ لاری به نام اماراتی ها ثبت می شود؟!! قابل توجه میراث فرهنگی لارستان و فارس

نان رِهتَه (از ماده واژه: ریخته) در بندرعباس و فین از خمیر رقیقی که روی تاوه ریخته و نانی نازک با افزودن چاشنی مهیاوه و سوراغ (سورَوَغ) درست می‌شود.در منطقه…

نان رِهتَه (از ماده واژه: ریخته) در بندرعباس و فین از خمیر رقیقی که روی تاوه ریخته و نانی نازک با افزودن چاشنی مهیاوه و سوراغ (سورَوَغ) درست می‌شود.در منطقه میناب به این نان، توموشی یا تیر مُشی گفته می‌شود. در لارستان به این نان، رگاگ (رقاق) گفته می‌شود.در امارات و کشورهای حاشیه خلیج فارس این نان که توسط ایرانی‌ها به حاشیه جنوبی خلیج فارس برده شده است، ” خُبز رقاق” می‌گویند.

اما هم اکنون گویا در حال ثبت این نان به نام نانی اماراتی هستند.

 چندی پیش در اردیبهشت ۹۶ نیزدر نمایشگاه مواد غذایی و سوغاتی های استان های کشور  در فرهنگ سرای بهمن تهران  “نان رگاگ” به عنوان محصول شیراز تهیه و فروخته شد. خبرنگار میلاد لارستان در این نمایشگاه با بیان اینکه فروشنده نان اصلا لارستانی نبوده  و شیرازی بوده است، خواستار پیگیری موضوع و ثبت نان های لارستانی در آثار غنی منطقه شده بود اما…

لازم است مسئولان میراث فرهنگی لارستان و فارس در این خصوص و تلاش جهت لااقل ثبت معنوی این نان به نام لارستان تلاش نمایند

نوشته شده در تاریخ:شنبه ۰۵ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۷:۲۸ب٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

1 Responses to “نان رگاگ لاری به نام اماراتی ها ثبت می شود؟!! قابل توجه میراث فرهنگی لارستان و فارس”

  1. اشفته بازار. فرهنگی گفت:

    در کارهای. فرهنگی. وصنایع دستی. نوعی. اشفتگی. حاکم. است. از جمله نان. رگاگ که معلوم. نیست. اصلیت ان. از. کجاست. اما. بیشتر. انرا. نوعی. نان. بندری میشناسند

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین