جمعه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۶:۱۰ق.ظ
::آخرین مطلب 9 ساعت پیش | افراد آنلاین: 3
مدیرکل دامپزشکی فارس:

راه ورود چهار کامیون دام غیرمجاز در لارستان بسته شد

مدیر کل دامپزشکی استان فارس گفت: در چند هفته اخیر با همکاری نیروی انتظامی راه ورود چهار کامیون دام غیر مجاز در لارستان بسته شد. به گزارش میلادلارستان به نقل…

مدیر کل دامپزشکی استان فارس گفت: در چند هفته اخیر با همکاری نیروی انتظامی راه ورود چهار کامیون دام غیر مجاز در لارستان بسته شد. به گزارش میلادلارستان به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی فارس، دکتر یعقوب مهندس ببیان کرد: این تعداد شامل ۹۹ راس دام سنگین بود پیش از این نیز چند محموله دام که به طور غیر مجاز حمل می شد، در سه مرحله از ورود آنها به داخل استان از شهرستان های دیگر جلوگیری شده است.
وی با تقدیر از همکاری و احساس مسئولیت نیروی انتظامی در این زمینه افزود: اگر این دام ها به مراکز شهر وارد و توزیع می شدند، عامل بروز بیماری در بین دام های منطقه می شد.

مهندس اظهارداشت: یکی از مشکلات ما در صنعت پرورش دام و طیور که می تواند بهداشت و سلامت آنها و عموم مردم را به خطر بی اندازد، نقل و انتقال بی رویه دام و طیور است.

مدیر کل دامپزشکی استان فارس ادامه داد: حمل و نقل غیر مجاز دام به معناست که ممکن است وجود دام ها و طیور در یک نقطه کشور مشکلی نداشته باشد اما با جابجایی به منطقه دیگر، تاثیراتی بر آن ایجاد شود که موجب بیماری و یا مشکل در دام و طیور شود و این درحالی است که بسیاری از دام هایی که جابجا می شوند مربوط به کشور ما نیستند و از شرق وارد کشور می شوند
.
وی اضافه کرد: تمام کشورهایی که از لحاظ کنترل بیماری ها به یک نقطه مطلوب رسیده اند، در جابجایی و نقل و انتقال حداکثر دقت و رعایت را داشته اند که متاسفانه در کشور ما به دلیل عدم توجه به این موضوع از طرف تولیدکنندگان، مشکلات عدیده ای را برای تولیدکنندگان و سیستم های اداری به وجود آورده است
.
او گفت: کارشناسان ما در دامپزشکی با همکاری دستگاه های انتظامی مانع از ورود دام های غیر مجاز به استان می شوند اما متاسفانه عده ای که ما آنها را دلال می دانیم، تنها به سود خود فکر می کنند و بدون توجه به دستورالعمل های بهداشتی اقدام به جابجایی دام می کنند
 
مهندس عنوان داشت: این روند دلالان، برنامه های کنترل و پیشگیری بیماری های دامی را با اختلال روبرو کرده و نتیجه مطلوب از اجرای برنامه ها حاصل نمی شود
 
وی افزود: انتظار داریم صنف تولید کننده دام و طیور با آگاهی از آثار مخرب جابجایی دام، همکاری و همراهی لازم را با دامپزشکی استان داشته و در این زمینه آگاهی داشته باشند.

مهندس با بیان اینکه انجام امور لازم بهداشتی برای دام و طیور در کشور ما متفاوت با کشورهای دیگر است اظهارداشت: تولید پایدار زمانی امکان پذیر است که اصول قرنتینه ای رعایت شود و از نقل و انتقال بی رویه دام جلوگیری شود.
نوشته شده در تاریخ:شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۱:۱۴ب.ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین