جمعه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۹:۲۸ق.ظ
::آخرین مطلب 5 دقیقه پیش | افراد آنلاین: 4

ترشي باميه

مواد لازم: باميه ريز و يكدست: ربع كيلو يا به دلخواهفلفل سبز قلمي: ۴ عدد و يا به دلخواهسركه: به ميزان لازمنمك و ادويه ترشي: به ميزان لازمتمر هندي: نصف…

مواد لازم:

باميه ريز و يكدست: ربع كيلو يا به دلخواه
فلفل سبز قلمي: ۴ عدد و يا به دلخواه
سركه: به ميزان لازم
نمك و ادويه ترشي: به ميزان لازم
تمر هندي: نصف بسته
ادويه ترشي: گلپر، تخم گشنيز، دارچين، زيره، رازيانه و…

طرز تهيه:

باميه‌ها را شسته و ساقه اضافي آن را از قسمت سر بريده به طوري كه يك سانت بماند (مواظب باشيد باميه‌ها را نبُريد كه مواد داخل آن به درون سركه ريخته مي‌شود و ترشي را لزج مي كند) تمبر هندي با كمي سركه و آب، آماده كنيد و هسته‌ها را خارج نماييد. باميه‌ها را درون شيشه قرار داده و بر روي آن چند عدد فلفل سبز قلمي قرار دهيد. نمك و ادويه ترشي اضافه نموده تمر هندي و سركه نيز بريزيد چند دقيقه صبر كنيد تا هواي داخل ظرف ترشي خارج شود بعد درِ ظرف را بسته و آن را در جاي خنك قرار دهيد. حدود ۲۰ روز تا يك ماه صبر كنيد پس از آن ترشي شما آماده خوردن است.

نوشته شده در تاریخ:جمعه ۲۵ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۵:۵۹ب.ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین