معاون بهداشتی دانشکده از پلمپ یک واحد نانوایی و یک واحد کارگاه تولید بتنور به علت عدم رعایت پروتکل های بهداشتی در شهر لار خبر داد. به گزارش میلاد لارستان…
معاون بهداشتی دانشکده از پلمپ یک واحد نانوایی و یک واحد کارگاه تولید بتنور به علت عدم رعایت پروتکل های بهداشتی در شهر لار خبر داد.
به گزارش میلاد لارستان به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی لارستان وحید یگانه با اعلام تداوم و تشدید اقدامات کنترلی و نظارتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی با توجه به شیوع بیماری کرونا در این ایام عنوان کرد: یک واحد نانوایی و یک واحد کارگاه تولیدی بتنور به علت عدم رعایت پروتکل های بهداشتی پلمپ و متصدیان جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی افزود: بازرسان بهداشت محیط به صورت قاطع و قانونی با افرادی که سلامت مردم را به خطر می اندازند برخورد می کند.
وی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه عدم رعایت مسائل بهداشتی از سوی اصناف موضوع را سریعا” به سامانه ١٩٠ اطلاع دهند.
ف ۱۱۰
چوی ادرسوش ناگتاش اله بگی بشم قجای تا دفیدا از امقه خرید نقنم