میلاد لارستان: معاون غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی لارستان از راه اندازی آزمایشگاه کنترل مواد غذایی در دهه فجر امسال خبر داد و گفت: ساختمان این مرکز احداث شده…
میلاد لارستان: معاون غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی لارستان از راه اندازی آزمایشگاه کنترل مواد غذایی در دهه فجر امسال خبر داد و گفت: ساختمان این مرکز احداث شده و تجهیزات مورد نیاز این آزمایشگاه خریداری شده است.
دکتر هوشنگ جعفرپور در گفت و گو با خبرنگار میلاد لارستان اظهار داشت: تشخیص محصولات تقلبی از محصولات مجاز و غیرتقلبی براساس دستورالعمل سازمان غذا و دارو این است که کلیه محصولات مجوزدار باید برچسب اصالت کالا که دارای کد رهگیری است، باشند.
وی با توصیه به هموطنان در توجه به این برچسب در هنگام خرید کالا، افزود: نظارت کارشناسان غذا و دارو بر مراکز توزیع این محصولات، جلوگیری از کالاهای فاقد برچسب اصالت است که در جریان بازرسی ها انجام می شود.
معاون غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی لارستان تصریح کرد: در بازدیدها در صورت کشف کالاهای تقلبی، این کالاها جمع آوری می شوند و آن داروخانه یا فروشگاه مورد تذکر، اخطار و تنبیه قرار می گیرند.
این مسئول با اشاره به اینکه بخشی از کشفیات کالاهای تقلبی مربوط به انتقال به داخل کشور از طریق بنادر است که توسط پاسگاههای بین رهی توقیف می شوند، خاطر نشان کرد: غالب فرآورده های تقلبی توسط شرکتهای غیر معتبر یا افراد حقیقی وارد می شوند که لازم است مراکز توزیع از خرید آنها خودداری کنند.
وی با بیان اینکه ۲۸ واحد تولیدی فعال در زمینه غذایی، بهداشتی و پزشکی در لارستان وجود دارد، گفت: شرط فعالیت هر واحد تولیدی و توزیعی کسب حداقل نمراتی است که آن واحد تولیدی بدست می آورد که خوشبختانه در منطقه لارستان نتایج ارزیابی ها از واحدهای تولیدی قابل قبول بوده و حتی برخی از آنها دارای برند ملی هستند.
معاون غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی لارستان از راه اندازی آزمایشگاه کنترل مواد غذایی در دهه فجر امسال خبر داد و اضافه کرد: ساختمان این مرکز احداث شده و تجهیزات مورد نیاز این آزمایشگاه خریداری و همچنین ۲ نیروی انسانی متخصص برای آن تعیین شده است.
وی در پایان، افزود: همشهریان می توانند برای ارائه شکایات خود در زمینه مواد غذایی و بهداشتی فاسد با شماره ۵۲۲۴۳۸۷۵ تماس حاصل نمایند.