دوره آموزشی ایمنی در آزمایشگاه جهت مسئولین فنی واحدهای تولیدی غذایی و بهداشتی شهرستانهای لار و گراش و به همت مدیریت آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشکده…
دوره آموزشی ایمنی در آزمایشگاه جهت مسئولین فنی واحدهای تولیدی غذایی و بهداشتی شهرستانهای لار و گراش و به همت مدیریت آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی لارستان برگزار شد.
به گزارش میلادلارستان به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، سمیه پرند، مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی دانشکده و مسئول راه اندازی این کارگاه، اظهار داشت: جلوگیری از بروز حوادث ناگوار در آزمایشگاهها جز اصولی است که باید به آن توجه ویژه داشت لذا در همین راستا برگزاری این دوره ی ضروری با هدف ارتقاء سطح آگاهی مسئولین فنی در کارگاهها و کارخانجات تولیدی، پیشگیری از حوادث غیر مترقبه و آشنایی با اصول اولیه ایمنی برگزار شد.
وی تصریح کرد: در این دوره مباحث مربوط به آشنایی با علل وقوع حوادث و روشهای پیشگیری و کنترل آن، مدیریت سیستم ایمنی، مدیریت حوادث(مدیریت رویدادهای قبل،حین و بعد از حوادث)، آشنایی با وسایل حفاظت فردی و اهمیت لزوم استفاده از وسایل حفاظت فردی، مبانی ایجاد حریق و راههای پیشگیری از آن، آشنایی با تجهیزات ایمنی در آزمایشگاه و نحوه کار با آنها،آشنایی با انواع خطرات و عوامل زیان آور محیط کار و روشهای کنترل آن و …. ارائه گردید.