شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۶:۲۹ق.ظ
::آخرین مطلب 6 ساعت پیش | افراد آنلاین: 0

برگزاری دوره آموزشی ایمنی در آزمایشگاه جهت واحدهای تولیدی غذایی لار و گراش

 دوره آموزشی ایمنی در آزمایشگاه جهت مسئولین فنی واحدهای تولیدی غذایی و بهداشتی شهرستانهای لار و گراش و به همت مدیریت آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشکده…

 دوره آموزشی ایمنی در آزمایشگاه جهت مسئولین فنی واحدهای تولیدی غذایی و بهداشتی شهرستانهای لار و گراش و به همت مدیریت آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی لارستان برگزار شد.

به گزارش میلادلارستان به نقل از  روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، سمیه پرند، مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی دانشکده و مسئول راه اندازی این کارگاه، اظهار داشت: جلوگیری از بروز حوادث ناگوار در آزمایشگاهها جز اصولی است که باید به آن توجه ویژه داشت لذا در همین راستا برگزاری این دوره ی ضروری با هدف ارتقاء سطح آگاهی مسئولین فنی در کارگاهها و کارخانجات تولیدی، پیشگیری از حوادث غیر مترقبه و آشنایی با اصول اولیه ایمنی برگزار شد.

وی تصریح کرد: در این دوره مباحث مربوط به آشنایی با علل وقوع حوادث و روشهای پیشگیری و کنترل آن، مدیریت سیستم ایمنی، مدیریت حوادث(مدیریت رویدادهای قبل،حین و بعد از حوادث)، آشنایی با وسایل حفاظت فردی و اهمیت لزوم استفاده از وسایل حفاظت فردی، مبانی ایجاد حریق و راههای پیشگیری از آن، آشنایی با تجهیزات ایمنی در آزمایشگاه و نحوه کار با آنها،آشنایی با انواع خطرات و عوامل زیان آور محیط کار و روشهای کنترل آن و …. ارائه گردید.

نوشته شده در تاریخ:شنبه ۰۴ تیر ۱۴۰۱ ساعت ۵:۳۶ب٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین