جمعه ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ ساعت ۱:۴۰
::آخرین مطلب 9 ساعت پیش | افراد آنلاین: ...

دستگاه «سی‌تی‌اسکن» بیمارستان بیرم خریداری شده است

رئیس دانشکده علوم پزشکی لارستان از پیشرفت پروژه تأمین مالی دستگاه سی‌تی‌اسکن خبر داد و گفت: «فضای فیزیکی آماده و دستگاه خریداری شده است؛ مراحل فنی و اداری نصب و…

رئیس دانشکده علوم پزشکی لارستان از پیشرفت پروژه تأمین مالی دستگاه سی‌تی‌اسکن خبر داد و گفت: «فضای فیزیکی آماده و دستگاه خریداری شده است؛ مراحل فنی و اداری نصب و راه‌اندازی در دستور کار قرار دارد.»

به گزارش میلاد لارستان به نقل از وبدا لارستان؛ دکتر روح‌الله کریمی، رئیس دانشکده علوم پزشکی لارستان، در نشستی صمیمی با پزشکان و کارکنان بیمارستان حضرت علی‌اصغر (ع) بیرم، ضمن قدردانی از خدمات مستمر کادر درمان به تبیین دستاوردها و برنامه‌های جاری برای رفع کمبودهای این مرکز پرداخت.

رئیس دانشکده با تأکید بر نگاه عدالت‌محور مدیریت گفت: «کم‌وکاستی‌هایی وجود دارد که در یک سال گذشته اولویت‌گذاری و پیگیری شده است.»

وی از پیشرفت پروژه تأمین مالی دستگاه سی‌تی‌اسکن خبر داد و افزود: «فضای فیزیکی آماده و دستگاه خریداری شده است؛ مراحل فنی و اداری نصب و راه‌اندازی در دستور کار قرار دارد.»

دکتر کریمی خواستار تهیه فهرست دقیق نیازهای اولویت‌دار توسط مدیریت بیمارستان شد و اعلام کرد تیم مدیریت دانشکده پیگیری و تلاش برای تخصیص اعتبار و تامین منابع لازم را به‌زودی آغاز خواهد کرد. درباره پروژه‌های آی‌سی‌یو و سی‌سی‌یو نیز بر ضرورت انعقاد تفاهم‌نامه‌ هدفمند با خیرین تأکید کرد تا اجرای این طرح‌ها بدون اتکا به درآمدهای بخش درمان، پیش رود.

رئیس دانشکده در بخش دیگری از سخنان خود، رسیدگی به وضعیت معیشتی پرسنل را اولویت دانست و با اشاره به بهبود نسبی پرداخت تعرفه‌ها و کارانه‌ها در مقایسه با برخی دانشگاه‌ها، تأکید کرد تلاش می‌شود پرداخت‌ها تا پایان سال به رویه‌ای منظم و پایدار بازگردد.

این دیدار که فرصتی برای ارائه گزارش میدانی و شنیدن دغدغه‌های کارکنان بود؛ با بیان قدردانی دکتر کریمی از ایثار و تلاش کادر درمان پایان یافت؛ وی خطاب به حاضرین گفت امید دارد با پیگیری عملی مصوبات، روزهای بهتری برای خدمت‌رسانی مردم منطقه محقق شود.

ف ۱۱۰

 

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین