پنجشنبه ۰۸ مرداد ۱۴۰۵ ساعت ۴:۳۱ق.ظ
::آخرین مطلب 6 ساعت پیش | افراد آنلاین: ...

عیادت رئیس کل دادگستری فارس از برخی از مجروحان حمله هوایی به دادگستری لارستان

  رئیس کل دادگستری استان فارس به همراه جمعی از معاونین با حضور در یکی از بیمارستان های شیراز، از برخی مجروحان حادثه تروریستی حمله هوایی به ساختمان دادگستری لارستان…

 

رئیس کل دادگستری استان فارس به همراه جمعی از معاونین با حضور در یکی از بیمارستان های شیراز، از برخی مجروحان حادثه تروریستی حمله هوایی به ساختمان دادگستری لارستان عیادت کرد.

به گزارش میلاد لارستان به نقل از خبرگزاری فارس،حجت الاسلام والمسلمین سید صدراله رجایی نسب ضمن گفت‌وگو با مجروحان و خانواده‌های آنان، بر ضرورت دقت و تسریع در روند درمان این افراد تأکید کرد.

وی با قدردانی از صبر و استقامت خانواده‌های شهدا و مجروحان گفت: روحیه ایثار و مسئولیت پذیری کارکنان دستگاه قضایی ستودنی است تا جایی که همکاران ما با وجود همه خطرات خدمات رسانی قضایی به مردم را تا اخرین ساعات روز پایانی سال و حتی در تعطیلات آغاز سال جدید ادامه دادند.

رئیس کل دادگستری فارس با اشاره به این که همکاران ما در دادگستری شهرستان لارستان در حال انجام وظایف قانونی و خدمت‌رسانی به مردم بودند که در اقدامی جنایتکارانه و خارج از همه مقررات بین المللی هدف حمله هوایی قرار گرفتند افزود: خدمت در مسیر تحقق عدالت همواره با مسئولیت‌های سنگین همراه است و کارکنان دستگاه قضایی با وجود دشواری‌ها با روحیه‌ای جهادی به انجام وظایف خود ادامه می‌دهند.

وی تأکید کرد: این حادثه تلخ هرچند موجب تأثر تمامی هموطنان عزیز و جامعه حقوقی کشور و استان شده است، اما خللی در اراده مجموعه قضایی برای ادامه مسیر خدمت‌رسانی و احقاق حقوق مردم ایجاد نخواهد کرد.

گفتنی است در پی حمله هوایی دشمن متخاصم در وقت اداری روز ۲۷ اسفند ماه ۱۴۰۴ به ساختمان دادگستری شهرستان لارستان، ۴ نفر از همکاران شاغل در دادگستری حین ارائه خدمت و ۱۴ نفر از مراجعان به شهادت رسیدند و ۵۰ نفر نیز مصدوم و مجروح شدند.

ف ۱۱۰

 

نوشته شده در تاریخ:یکشنبه ۰۹ فروردین ۱۴۰۵ ساعت ۱۰:۵۶ق٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین