یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۱۲:۲۵
::آخرین مطلب 32 دقیقه پیش | افراد آنلاین: ...
با اشراف اطلاعاتی نیروهای امنیتی سپاه لارستان صورت گرفت

کشف 26 هزار عدد انواع مواد محترقه و انفجاری در لار+تصاویر

میلاد لارستان: با اشراف اطلاعاتی نیروهای امنیتی سپاه لارستان، 26 هزار عدد انواع مواد محترقه و انفجاری در آستانه آخرین چهارشنبه سال در لار کشف و ضبط شد.

با اشراف اطلاعاتی نیروهای امنیتی سپاه لارستان، 26 هزار عدد انواع مواد محترقه و انفجاری در آستانه آخرین چهارشنبه سال در لار کشف و ضبط شد.

به گزارش میلاد لارستان به نقل از تنویر، در آستانه آخرین چهارشنبه سال، با تلاش و اشراف اطلاعاتی نیروهای امنیتی سپاه لارستان، انبار نگه داری انواع مختلف مواد محترقه و انفجاری که تعداد آن به 26 هزار عدد می رسید در لار کشف و همه محتویات آن ضبط شد.

لازم به ذکر است این مواد محترقه و انفجاری برای فروش و استفاده در شب چهارشنبه سوری مهیا شده بود تا سبب سلب آسایش و آرامش از همشهریان عزیزمان شود که با هوشیاری نیروهای امنیتی سپاه لارستان ناکام ماند و در این رابطه یک نفر هم دستگیر شد.

taraqhe in lar 04

taraqhe in lar 01

taraqhe in lar 02

taraqhe in lar 03

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی
آخرین اخبار پربازدیدترین