شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳ ساعت ۴:۵۱ب.ظ
::آخرین مطلب 5 ساعت پیش | افراد آنلاین: 15

لامرد مجددا تقاضای وصل به دریا را مطرح کرد

 «ابراهیم غلام‌زاده» مدیرعامل کارخانه سیمان لامرد، با بیان اینکه کارخانه‌ی سیمان لامرد طی سه ماه گذشته بیش از ۴۰۰ هزارتن کلینگر به عربستان، عراق و امارات صادر کرده است، گفت:…

 «ابراهیم غلام‌زاده» مدیرعامل کارخانه سیمان لامرد، با بیان اینکه کارخانه‌ی سیمان لامرد طی سه ماه گذشته بیش از ۴۰۰ هزارتن کلینگر به عربستان، عراق و امارات صادر کرده است، گفت: متأسفانه این روند کاملاً مختلف شده و امکان دسترسی به مسئولان نیز وجود ندارد. وی با یادآوری اینکه منطقه‌ی ویژه‌ی عسلویه در استان بوشهر و کارخانه سیمان لامرد در استان فارس قرار دارد، گفت: همین امر سبب بروز مشکلات عدیده‌ای در بحث صادرات تولیدات این کارخانه که از اهداف مهم ایجاد این صنعت بوده، شده است. به گزارش میلادلارستان و به نقل از جنوب پرس وی با اشاره به تصویب طرح اتصال فارس به

دریا، خاطرنشان کرد: مادامی که فارس به دریا راه نداشته باشد و تشکیلات اداره‌ی بندر و اسکله در این استان شکل نگیرد، نمی‌توان به توسعه‌ی صنعتی امیدوار بود. مدیرعامل سیمان لامرد خاطرنشان کرد: شایسته نیست استان پهناور فارس در فاصله‌ی ۳۰ کیلومتری دریا باشد اما به علت نداشتن ساحل، اسکله و امکانات حمل دریایی، صنعت‌گران و تولیدکنندگانش درگیر مشکلات عدیده باشند، مشکلات و موانعی که نمونه‌ی عینی آن برای صادرات کلینگر تولیدی این کارخانه، به وجود آمده است.

رئیس هیئت مدیره‌ی شرکت توسعه‌ی سرمایه‌گذاری فارس گفت: اگر استان فارس دسترسی به دریا و اسکله داشت قطعاً وضع این‌گونه نبود و ما می‌توانستیم از طریق مسئولان استانی مشکل صادرات بزرگترین کارخانه سیمان استان را برطرف کنیم و به همین علت تسریع در اجرایی شدن مصوبه الحاق فارس به دریا را خواستار هستیم.


مدیر عامل کارخانه‌ی سیمان لامرد گفت: همگان می‌دانند در استان فارس سرمایه‌گذار کم نیست اما اغلب در خارج از استان کار می‌کنند و می‌دانیم که در کشورهای حوزه‌ی خلیج‌فارس میلیاردها دلار سرمایه متعلق به مردم جنوب فارس موجود است که اتفاقاً شخص استاندار نیز با اکثر این سرمایه‌داران آشنا هستند و به‌لحاظ سوابق خانوادگی و مدیریتی، همه‌ی این سرمایه‌گذاران به ایشان اعتماد کامل دارند. وی افزود: اما مسأله‌ی مهم وجود برنامه‌ی عملیاتی برای جذب سرمایه است، اینکه در سخنرانی‌ها، درد صنعت بیان و گلایه شود، مشکل صنعت را برطرف نمی‌کند. غلام‌زاده در عین حال گفت: مدیر ارشد استان هر چه توانمند، به تنهایی نمی‌تواند همه‌ی مسائل را به دوش بکشد، دکتر «احمدی» از همان ابتدای حضورشان در فارس برای جلب نظر سرمایه‌گذاران مختلف تلاش عملی را در دستور کار قرار دادند که تأثیرگذار هم بوده اما در سطوح پائین‌تر مدیریتی کار با مانع برخورد می‌کند.

مدیر عامل کارخانه‌ی سیمان لامرد ادامه داد: کدام صادرکننده‌ی فارس در طول ۱۰ ماه قریب به ۵۰۰ هزار تن صادر کرده است؟ آمارهای صادرات سیمان لامرد در گمرک فارس موجود است و به همه جا هم اعلام می‌شود اما متأسفانه تا بحال دیده نشده یک‌نفر مسئول از بخش دولتی چه در سطح استان و چه شهرستان، بیاید بگوید شما چه می‌کنید و ظرفیت‌ها را ببیند و بشناسد و احیاناً برای برطرف کردن مشکلات کمک کند.

غلامزاده با اشاره به موقعیت استراتژیک شهرستان لامرد به‌واسطه‌ی قرار گرفتن در نزدیکی خلیج‌فارس و منطقه‌ی ویژه‌ی عسلویه و پارس جنوبی، گفت: این شهرستان اگر بدرستی مدیریت شود، می‌تواند رشد اقتصادی کل استان فارس را تضمین کند. اما امروز سیمان لامرد به علت نبود همکاری مناسب، با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کند.

نوشته شده در تاریخ:دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۴:۰۴ق.ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین