سه شنبه ۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۶:۵۳ب.ظ
::آخرین مطلب 1 ساعت پیش | افراد آنلاین: 3

ماهي شكم پر

 امروز در مطبخ بي‌بي، طرز پخت ماهي شكم پر را مي‌خواهيم آموزش بديم كه غذايي است مقوي خوش طعم و بسيار مفيد براي همه سنين بخصوص ميانسالان كه مي‌بايست در…

 امروز در مطبخ بي‌بي، طرز پخت ماهي شكم پر را مي‌خواهيم آموزش بديم كه غذايي است مقوي خوش طعم و بسيار مفيد براي همه سنين بخصوص ميانسالان كه مي‌بايست در هفته، چند وعده از غذاي خودشون رو به ماهي اختصاص بدهند به همين دليل ماهي رو به چندين روش بپزين تا از تكراري بودن ماهي با يك طعم و مزه خاص، دلتون رو نزنه و به قول بي‌بي تُزچَش نِكِت و تُزدِل نِچو. در انتخاب ماهي هم به هنگام خريد دقت كنين كه ماهي تازه باشه مخصوصاً آبشش ماهي كه قرمز روشن و گوشت ماهي سفت باشه.

مواد لازم:

ماهي تازه و درسته يك عدد متوسط
سبزيجات شامل: گشنيز، جعفري، تره  و شنبليله خرد شده يك فنجان و نيم
مغز گردوي كوبيده: يك قاشق غذاخوري
كشمش: يك قاشق غذاخوري
زرشك: يك قاشق
رب انار يا تمر هندي خيس خورده و فشرده شده: ۲ قاشق غذاخوري
روغن براي سرخ كردن ماهي: به ميزان لازم
نمك، فلفل،‌ زردچوبه: به ميزان لازم
نخ و سوزن براي دوختن شكم ماهي

طرز تهيه:

ابتدا سر ماهي و باله‌ها را جدا كرده، شكم ماهي را طوري پاره مي‌كنيم كه از طرف سر به پايين ۴ سانت بسته باشد. مواد داخل شكم ماهي را خالي كرده و مي‌شوييم و در آبكش مي‌گذاريم تا آب ماهي بچكد. در اين فاصله، سبزيجات خرد شده را در كمي روغن تفت مي‌دهيم، مغز گردو، كشمش،‌ زرشك را هم اضافه مي‌كنيم و هم مي‌زنيم. رب انار يا تمر هندي و ادويه را هم به مواد اضافه كرده و چند دقيقه مي‌گذاريم بجوشد.  آب مواد كه تبخير شد شعله را خاموش مي‌كنيم. ماهي را در روغن داغ، سرخ مي‌كنيم. سپس مواد را داخل شكم ماهي ريخته با نخ و سوزن شكم ماهي را مي‌دوزيم و ماهي را لاي برنج مي‌گذاريم تا دم بكشد.

نوشته شده در تاریخ:جمعه ۲۵ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۸:۲۹ق.ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین