کارگاههای سنتی شیره پزی در لارستان با تولید شیره خرما یا دوشاب رونق دوباره گرفته است. به گزارش میلاد لارستان، با پایان فصل برداشت خرما در لارستان و همزمان…
کارگاههای سنتی شیره پزی در لارستان با تولید شیره خرما یا دوشاب رونق دوباره گرفته است.
به گزارش میلاد لارستان، با پایان فصل برداشت خرما در لارستان و همزمان با فصل پاییز و زمستان، کارگاههای سنتی با تولید شیره خرما یا دوشاب رونقی دوباره گرفته است.
در حالی که بسیاری از تولیدکنندگان خرما در کشور محصول تولیدی خود را به بازارهای مصرف عرضه میکنند تا به صورت خام به فروش برسد، برخی از نخل داران لارستانی، با عرضه محصول تولیدی خود به کارگاه سنتی تولید شیره خرما، رونق دوبارهای به این کارگاهها بخشیدهاند.
این محصول که همان خواص خرما را داراست، در کارگاههای شیره پزی لارستان تولید میشود و مورد استقبال مردم لارستان و شهرها و استانهای همجوار قرار گرفته است.
در شهر لار چندین کارگاه تولیدی شیره خرما فعالیت میکنند که با همان شکل سنتی شیره خرما یا دوشاب را تهیه و به فروش میرسانند.
در زیر تصاویری از یک کارگاه دوشابپزی فعال در شهر لار را از لنز دوربین اسمأ قهرآلود میبینیم:
ف ۱۱۰