جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ ساعت ۹:۵۶ق.ظ
::آخرین مطلب 4 دقیقه پیش | افراد آنلاین: 4

کسب مقام نخست دانشکده علوم پزشکی لارستان در بین ۱۵ دانشگاه سطح چهار کشور

 مدیریت نظارت بر فرآورده های غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی لارستان در ارزیابی انجام شده بین ۱۵ دانشگاه علوم پزشکی سطح ۴ کشور حائز کسب…

 مدیریت نظارت بر فرآورده های غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی لارستان در ارزیابی انجام شده بین ۱۵ دانشگاه علوم پزشکی سطح ۴ کشور حائز کسب رتبه نخست گردید.

به گزارش میلادلارستان به نقل از   روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، مهندس محمدرضا ساری مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشکده در این خصوص اظهار داشت: دانشکده علوم پزشکی لارستان در میان دانشگاهها و دانشکده های بهبهان، تربیت حیدریه، مراغه، خوی، اسدآباد، بم، گراش، شوشتر، اسفراین، سیرجان، خلخال، خمین، سراب و تربت جام، توانست مقام نخست را در ارزیابی انجام شده ی حوزه های متعدد از جمله پاسخگویی و پیگیری شکایات، ارزیابی شبکه های تحت پوشش، اجرای دقیق امور واگذار شده (صدور، تمدید و اصلاح مجوزهای بهداشتی غذایی و آشامیدنی) کسب نماید.

وی افزود: این موفقیت برای نخستین بار در دانشکده کسب شده که قطعا در پیشبرد اهداف کلان و اعتلای خانواده بزرگ علوم پزشکی لارستان مؤثر خواهد بود.

گفتنی است در کنار لارستان، دانشکده علوم پزشکی مراغه مقام دوم و دانشکده علوم پزشکی گراش مقام سوم را کسب کرده است.

نوشته شده در تاریخ:پنج شنبه ۰۷ مهر ۱۴۰۱ ساعت ۹:۲۳ق.ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین