یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۲:۱۴ق.ظ
::آخرین مطلب 3 ساعت پیش | افراد آنلاین: 5

در تشکل های دانشجویی فعالیت های مفیدی انجام میدهیم که بزرگترها نمی توانند، بسیاری مشکلات با شفافیت، گفتگو با مردم و صداقت حل میشود

همزمان با روز دانشجو یکی دیگر از دانشجویان مراکز آموزش عالی لارستان در گفتگو با میلاد لارستان ضمن بیان اهمیت شفاف سازی فعالیت ها و اقدامات مسئولین می گوید: دلیل…

همزمان با روز دانشجو یکی دیگر از دانشجویان مراکز آموزش عالی لارستان در گفتگو با میلاد لارستان ضمن بیان اهمیت شفاف سازی فعالیت ها و اقدامات مسئولین می گوید: دلیل برخی دیدهای منفی دانشجویان نسبت به جامعه بی لیاقتی برخی مسئولین فرهنگی در رده ی بالا و عدم اطلاع رسانی درست به دانشجویان هست. وی بیان می دارد: راه حل بسیاری مشکلات  گفتگو با مردم، اصلاح مشکلات، توضیح دادن دلیل عدم اصلاح مشکلات، صداقت با مردم، برطرف کردن سوء تفاهم ها و خلاصه کلام شفافیت هست…

۱- در ابتدا خود را معرفی بفرمائید؟

محمد حسین صفاری آزاد هستم . دانشجوی پرستاری ۹۹ دانشکده علوم پزشکی لارستان.

۲- قبل از ورود به دانشگاه و دانشجو شدن فکر شما در مورد فضای یک دانشگاه چه بوده است؟

فکر میکردم که همه در دانشگاه از صبح تا شب درس میخوانند و مطالعه میکنند و کارهای تحقیقاتی سنگین انجام میدهند ؛ هیچ کار سیاسی یا فرهنگی انجام نمی دهند و هیچ تفریحی ندارند که البته در دوران دانشجوییم خلاف این ثابت شد

۳-دیدگاه شما نسبت به قبل از ورود به دانشگاه چه تغییراتی کرده است؟

همانطور که گفتم تمام چیزی که فکر میکردم خلافش ثابت شده و همه چیز از این نظر در تعادل قرار دارد

۴- شما به عنوان یک دانشجو از مسئولین دانشگاه چه انتظاراتی دارید؟

انتظار دارم در مورد مسائل مختلف فرهنگی و مالی و امور دانشجویی شفاف برخورد کنند. برای انجام برنامه های آموزشی و فرهنگی شفافیت داشته باشند.  چه خوب می شد اگر یک سایت شفافیت برای تمام امور مالی دانشگاه وجود میداشت و به تبع تمام دهیاری ها و شهرداری ها و فرمانداری ها و استانداری ها و حتی مجلس ، به ترتیب الگو برداری میکردند و این شفافیت را اجرا میکردند

۵- بنظر شما وظیفه یک دانشجو در جامعه چیست ؟

دانشجو موذن جامعه است. اگر غافل بماند نماز امت قضا میشود…  پیرو همین موضوع دانشجو خودش باید آگاه بوده و  در مورد مسائل روز جامعه دیگران را آگاه کند تا دچار تصمیم گیری اشتباه نشوند .

دانشجو باید مطالبه گر باشد تا مشکلات حل کند و بعضا برای حل مشکلات اقتصادی و غیر اقتصادی (بومی سازی یک کالا مثل خودرو یا افزایش بهروری و رفع نقص یک امر خدماتی)راه حل فکر شده و علمی داشته باشد

۶- نحو پر کردن اوقات فراغت شما به چه صورت است و اصولا چقدر از زمان خود را به علم آموزی اختصاص می دهید؟

دیدن فیلم و سریال ایرانی و خارجی ، دیدن مستند های ایرانی و خارجی ، شرکت در اردو های جهادی ، حضور در جشن ها ، حضور در هیئت ها ، صحبت کردن با بچه ها ، و از همه مهم تر انجام کار فرهنگی… مرتبط با درس هم میانگین روزانه ۲ ساعت به مطالعه میپردازم. این حجم از مطالعه کم به نظر می آید ولی وقتی که همیشه انجام شود ، یادگیری به همراه دارد…

۷- در آینده دوست دارید چه شغلی را انتخاب کنید؟

در حال حاضر که رشته ی پرستاری را برای تحصیل انتخاب کردم و خدا را شکر از این رشته راضی هستم و امیدوارم که در همین رشته مشغول به کار بشوم

۸- بنظر شما چرا برخی دانشجویان نسبت به مسائل جامعه دارای دید منفی هستند و راهکار حل این معضل چیست؟

دلیلش بی لیاقتی مسئولین فرهنگی در رده ی بالا و عدم اطلاع رسانی درست به دانشجویان هست ، بدین صورت که اول از همه مدیریت های اشتباه که منجر به مشکلات اقتصادی در جامعه میشوند حل نمی شوند، و برای اقناع افکار عمومی من جمله دانشجویان کار فرهنگی درستی صورت نمیگیرد ، از طرفی هم افراد معروف جامعه مرتبط با مسائل مختلف و ابعاد مختلف آنها اقناع نمی شوند و روایت اول را از رسانه های خارجی دریافت میکنند و تحت تاثیر آنها قرار میگیرند و در نتیجه مخاطب چندین میلیونی آنها از قضاوت های اشتباه آنها الگو برداری میکنند…

راه حل تمام این موارد گفتگو با مردم، اصلاح مشکلات، توضیح دادن دلیل عدم اصلاح مشکلات، صداقت با مردم، برطرف کردن سوء تفاهم ها و خلاصه کلام شفافیت هست…

سیره امام علی به گونه ای بود که در تمام موارد حکومت داری به جز مسائل نظانی شفاف بودند..

۹- یک خاطره شیرین یا طنز از دوران دانشجوئی خود بیان بفرمائید؟

کل دوران دانشجویی تا به الان برام شیرین و طنز بوده… ولی بهترینش خوشحالی خودم  و دوستانم در خوابگاه بعد از زدن گلهای اول و دوم بازی ایران ولز توسط ایران بود… شادی ما باورنکردنی بود… خدارا شکر ثبت و ظبطش کردیم و در تاریخ ماندگار شد

۱۰- اصولا آیا در فعالیت های غیردرسی در دانشگاه مانند عضویت در کانون ها و انجمن ها نیز فعال هستید؟ نام ببرید و فکر میکنید عضویت در این قسمت ها می تواند چه تاثیری بر روی یک دانشجو بگذارد؟

 در تشکل های دانشجویی فعالم. به روایتی در این تشکل ها کار مدیریتی انجام میدهیم ، صفر تا صد انجام یک برنامه را خودمان مدیریت میکنیم و این کار باعث میشود تجربه کسب کنیم و در زندگی واقعی نسبت تحمل فشار بار مسئولیت های دیگر مقاوم میشویم…  کار های خیر خیلی خوبی انجام دادیم که حتی افراد بزرگتر از ما هم قادر به انجام آن  کار ها نبودند …

۱۱- لطفا با این کلمات یک کلمه مرتبط را که در ذهن شما می آید بیان کنید؟ شهر لار – شب امتحان نهائی – روز دانشجو – ازدواج دانشجوئی

شهر لار _آرامش
شب امتحان نهائی_تلاش فراوان
روز دانشجو_ مطالبه گری
ازدواج دانشجویی_تکامل

۱۲- توقع شما از مسئولین و مردم بعنوان یک دانشجو چیست؟

از مسئولین توقع داریم که شفافیت را اجرا کنند و شفاف کار کنند.  اشتباهات قبل از خودشان را توضیح بدهند. اشتباه نکنند و  اگر اشتباه کردند معذرت خواهی کنند و اشتباهات را  تصحیح و جبران کنند.

از مردم هم توقع داریم که مطالعات و آگاهی سیاسی اجتماعی خود را بالا ببرند و بیشتر کتاب بخوانند. مطالبه گری کنند و برای اصلاح مسئولین تلاش کنند.
از افراد مطلع و تحصیل کرده که راه حل مشکلات را میدانند حمایت کنند و انجام راه حل های مشکلات را  از مسئولین و نمایندگان شهر های خود مطالبه کنند و در انجام این امر تمام قد حامی آنها  باشند و موضوعات  را پیگیری کنند

۱۳ کلام پایانی؟

ما مشکلات فرهنگی زیادی داریم که یک روز یک شبه به وجود نیامدند وقرار نیست که یک شبه از بین بروند… همه ما میدانیم که ساختن یک ساختمان چندیدن ماه یا سال زمان میبرد ولی خراب شدن آن فقط و فقط به چند ساعت زمان نیاز دارد…

با توجه به اینکه قریب به ۲۰ سال زمان برده تا تغییرات فرهنگی آرام و آهسته صورت گرفته ، همانطور ۲۰ سال باید زمان بگذاریم تا تغییرات فرهنگی را اصلاح کنیم و در این مسیر تصمیمات خلق الساعه برای تغییرات سریع و یکشبه باعث واکنش منفی افرادی میشود که در این تغییرات رشد کرده اند

چه خوب میشد که برنامه ریزی بلند مدت و ۲۰ ساله ای در امر انجام کار فرهنگی تمیز و خود جوش داشتیم که شامل اقناع سازی افکار عمومی ، جلب اعتماد مردم و یاد دهی آرام آرام سبک زندگی درست سالم (در کنار اصلاح اقتصادی)باشد.

نوشته شده در تاریخ:چهارشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۱۰:۳۳ق.ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

One Response to “در تشکل های دانشجویی فعالیت های مفیدی انجام میدهیم که بزرگترها نمی توانند، بسیاری مشکلات با شفافیت، گفتگو با مردم و صداقت حل میشود”

  1. نظر دانشجوی سال 4. در لار گفت:

    به عنوان یک دانشجو. سال ۴ صادقانه می‌گویم که مشکلات دانشجویی تنها فرهنگی نیست مشکل اصلی وجدی مشکلات اقتصادی و اجتماعی. است که ناشی از کل جامعه است مشکلات اقتصادی مهم وزیر بنایی است. وکمبودهایی فرهنگی مسایل رو بنایی می‌باشند.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین