پنج شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۰:۲۳ق.ظ
::آخرین مطلب 24 دقیقه پیش | افراد آنلاین: 3

کارگاه های دوشاب پزی لارستان دوباره رونق گرفتند

کارگاه های سنتی شیره پزی در لارستان با تولید شیره خرما یا دوشاب رونق دوباره گرفته است. با پایان فصل برداشت خرما در لارستان و همزمان با فصل پاییز ،کارگاه…

کارگاه های سنتی شیره پزی در لارستان با تولید شیره خرما یا دوشاب رونق دوباره گرفته است. با پایان فصل برداشت خرما در لارستان و همزمان با فصل پاییز ،کارگاه های سنتی با تولید یک تن شیره خرما یا دوشاب رونقی دوباره گرفته است. این محصول که همان خواص خرما را داراست ، حدود ۲۰۰ سال است که در کارگاه های شیره پزی لارستان تولید می شود و مورد استقبال مردم لارستان و شهرها و استان های همجوار قرار گرفته است .
به گزارش میلادلارستان به نقل از باشگاه خبرنگاران، در لارستان ۱۰ کارگاه تولیدی شیره خرما فعالیت می کند که با همان شکل سنتی شیره خرما یا دوشاب را تهیه کرده و به فروش می رسانند.

نوشته شده در تاریخ:دوشنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۰۸ب.ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین