شنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۵:۲۵ق.ظ
::آخرین مطلب 7 ساعت پیش | افراد آنلاین: 2

از اعتماد برخی مسئولان برجام به دشمن تا پاسخی جالب به آمریکایی ها در سخنان رهبری با سران نظام

در هفدهمین روز از ماه مبارک رمضان، بعداز ظهر روزگذشته مسئولان و کارگزاران نظام و جمعی از مدیران ارشد دستگاه‌های مختلف کشور با رهبر انقلاب، دیدار کردند. به گزارش میلاد…

در هفدهمین روز از ماه مبارک رمضان، بعداز ظهر روزگذشته مسئولان و کارگزاران نظام و جمعی از مدیران ارشد دستگاه‌های مختلف کشور با رهبر انقلاب، دیدار کردند. به گزارش میلاد لارستان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه ای در این دیدار طی سخنانی با اشاره به اینکه  مردم در انتخابات یک کار مشترک کردند، افزودند: از لابه‌لای این کار مشترک حرف‌هایی درنیاوریم جوری که اصل این حرکت را ضایع کنیم.

مهمترین بخشهای سخنان معظم له در دیدار سران نظام به شرح زیر است:


مردم در انتخابات یک کار مشترک کردند؛ اصل این حرکت را ضایع نکنیم

رهبری معظم اظهار داشتند: مردم در انتخابات به هرکسی رأی دادند، همه‌شان یک کار مشترک انجام دادند؛ این کار مشترک اظهار اعتماد به نظام اسلامی برای انتخاب مسئول اجرایی کشور بود؛ این خیلی با ارزش است. ایشان افزودند: از لابه‌لای این کار مشترک حرف‌هایی درنیاوریم جوری که اصل این حرکت را ضایع کنیم. اینکه ملت ایران را تقسیم کنیم که به این موضوع آری گفتند و …؛ نه، مردم فقط اشخاص را معین کردند.

منافع ملی وقتی واقعاً منافع هستند که با هویت ملت ایران در تضاد نباشند

رهبر انقلاب افزودند:  اگر بخواهیم کشور را درست اداره کنیم و فرصت‌ها و تهدیدها را مدیریت کنیم و از سرمایه‌های ملی و ظرفیت‌های کشور بهره ببریم و راه را از بیراهه تشخیص دهیم، احتیاج است ملاک تصمیم‌گیری را درست انتخاب کنیم و ملاک تصمیم‌گیری، تأمین منافع ملی است. ایشان ادامه دادند: منافع ملی آن وقتی واقعاً منافع ملی هستند که با هویت_ملی و انقلابی ملت ایران در تضاد نباشند

 

این منطقه به آمریکا ربطی ندارد؛ شما داعش را به وجود آوردید

امام خامنه ای افزودند: اخیراً در حرف‌های آمریکایی‌ها علیه ما، مسئله‌ی «بی‌ثبات‌سازی منطقه» یک عنوانی شده است. اولاً این منطقه به شما چه ربطی دارد؟ ثانیاً بی‌ثبات‌کننده‌ی این منطقه شما هستید.
آمریکا و عمال آمریکا هستند که منطقه را بی‌ثبات کرده‌اند؛ شمال آفریقا آن‌جور، منطقه‌ی غرب آسیا و سوریه و عراق این‌جور. اینکه به فلان گروهک پول بدهند و تولید کنند و پشتیبانی کنند، بی‌ثبات کردن منطقه اینهاست. ایشان بیان داشتند: داعش را چه کسی به وجود آورد؟ چه کسی تقویت کرد؟ امروز هم که ادعا می‌کنند ائتلاف علیه داعش به وجود آورده‌اند، همین هم دروغ است. بله، این‌ها با کنترل‌نشدگی داعش مخالفند اما داعش کنترل‌شده‌ای که دست خودشان باشد، این را می‌خواهند؛ و اگر کسی بخواهد این پدیده را نابود کند، جداً جلویش می‌ایستند.

به مسئولانی که پیگیر برجام بودند اعتماد داریم و آنها را مومن میدانیم اما به علت اعتماد به دشمن از مسائلی صرف نظر کردند که دشمن در حال استفاده از آنهاست

ایشان در بخش دیگری از سخنان مهم خود افزودند: ” اعتماد نکردن به دشمن” از تجربه های اساسی و جدی در مدیریت کشور است که باید به آن توجه کامل شود. می توانستیم به دشمن اعتماد نکنیم اما در جاهایی به علتهایی مثلاً برای گرفتن بهانه از دست آمریکایی ها کوتاه آمدیم که البته بهانه گرفته نشد و ضربه هم خوردیم. هر جا عرصه کار با بیگانگان است باید با دقت، وسواس و احتیاط کامل وارد شد و در لحن و بیان هم بگونه ای سخن گفت که اعتماد به دشمن در آن احساس نشود، زیرا هم در داخل و هم نزد بیگانگان تأثیر منفی خواهد داشت.

امام خامنه ای ادامه دادند: در برجام به مسئولانی که پیگیر این مسئله بودند اعتماد داشتیم و داریم چرا که آنها را خودی و مؤمن می دانیم اما در همین ماجرا در مواردی به علت اعتماد به حرف طرف مقابل از مسائلی صرف نظر کردیم یا اهتمام لازم را به خرج ندادیم که در نتیجه خلاهایی باقی ماند که دشمن در حال استفاده است.

 

وزیر امور خارجه که مخالف مذاکرات نیست اما چون انسانِ «متدین، با وجدان و دارای احساس مسئولیت» است، در نامه به مسئولان اروپایی درباره مواردنقض_برجام به‌دست امریکایی ها موارد مختلف «نقض روح و جسم برجام» را تشریح کرده است.  ایشان ادامه دادند:  در پذیرش برجام، شرایط صریحی را بصورت مکتوب مشخص کرده ایم که هیأت نظارت بر برجام باید_مراقبت_کند تا این شرایط به دقت رعایت شود.

نباید کشور و مردم را به دو دسته مخالف و موافق تقسیم کرد؛ مثل کاری که رئیس‌جمهور وقت در سال۵۹ انجام داد

ایشان در بخش دیگری از سخنان خود «تأثیر تعیین کننده انسجام و وحدت ملی» در موفقیتهای ۴ دهه اخیر را از تجربه های جمهوری اسلامی دانسته و افزودند: باید از این تجربه موفق در اداره کشور استفاده کرد، البته وحدت منافاتی با اعلام مخالفت با سیاستهای دستگاهها ندارد اما نباید در زمینه مسائل کلان در کشور کشمکش و بگومگو باشد. مقام عظمای ولایت ادامه دادند: کشور را دوقطبی نباید کرد؛ مردم را به دو دسته نباید تقسیم کرد. [مثل] آن حالتی که در سال۵۹، متأسفانه رئیس جمهور وقت مردم را به دو دسته مخالف و موافق تقسیم کرد

معلوم است که آمریکا از سپاه و نیروی قدس و سردار ما بدش می‌آید؛ اینها عوامل اقتدار کشورمان هستند

ایشان ادامه دادند: یک تجربه در اداره کشور که باید در نظر گرفت «تقویت اقتدار نظامی و امنیتی» است. باید عوامل اقتدار در کشور را حفظ کرد. اینکه آمریکا از سپاه و نیروی قدس بدش می‌آید. خب معلوم است. شما توقع دارید آمریکا از فلان سردار_ما که فعال است در این زمینه خوشش بیاید؟ معلوم است که بدش می آید. معلوم است که شرط و شروط میگذارد در بخشهای مختلف. آمریکا میخواهد این عوامل اقتدار در ما نباشد. این درست مثل این میماند که به شما بگویند تیم کشتی شما در مسابقات جهانی شرکت داده میشود به شرط اینکه دو سه تا کشتی گیر قَدَرتان را در تیم نگذارید. معنایش این است که شما را وارد مسابقات بین‌المللی میکنیم، بیایید برای شکست خوردن.

ایشان گفتند: اینکه بگویند شرط این کار این است که سپاه و بسیج دخالت نکنند و در مسائل منطقه‌ای شرکت نکنند معنایش این است که عوامل اقتدارتان را وارد صحنه نکنید. ما به عکس باید عمل کنیم و باید اقتدار نظامی و امنیتی را حتما امنیت کنیم و روزافزون کنیم

نوشته شده در تاریخ:سه شنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۳۵ق.ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین