واحد بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشکده همچون سالهای گذشته به منظور اجرای سلامت رمضان با اولویت نظارت بر مراکز و اماکن حساس و سامانه های آبرسانی با جدیت مضاعف به…
واحد بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشکده همچون سالهای گذشته به منظور اجرای سلامت رمضان با اولویت نظارت بر مراکز و اماکن حساس و سامانه های آبرسانی با جدیت مضاعف به بازرسی می پردازد.
به گزارش میلاد لارستان به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی لارستان، دکتر یگانه معاون بهداشتی دانشکده با بیان این مطلب که حفظ و ارتقا سطح سلامت جامعه در همه ایام خصوصا ماه مبارک رمضان جز اولویت های اصلی دانشکده است گفت: ایمنی آب و مواد غذایی با هدف کنترل بیماریها همچنین تشدید بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در راستای ابلاغ دستورالعمل “سلامت رمضان” طرحی است که از ابتدای ماه مبارک با تلاش شبانه روزی کارشناسان بهداشت محیط در حال اجرا می باشد.
وی افزود: بیشترین تاکید، نظارت بر مراکز تولید و عرضه زولبیا، بامیه و آشپزی ها است.
معاون بهداشتی دانشکده با اشاره به برنامه های کنترل و کاهش مواد دخانی تصریح کرد: این برنامه در ماه رمضان به خصوص در مساجد،تکایا و نظایر آن با به کار گیری نیروهای فعال مستقر در این معاونت و در تمام ایام هفته، بطور شبانه روز اجرا می شود .
دکتر یگانه در پایان با اشاره به این مطلب که کارشناسان بهداشت محیط با پکیچ کاملی از تجهیزات به بازرسی از مراکز و اماکن حساس می پردازند، گفت: شهروندان عزیز در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی و مواد غذایی می توانند شکایات خود را از طریق تماس با سامانه ۱۹۰ به این معاونت اعلام کرده و کارشناسان ما را در جریان تخلف صورت گرفته قرار دهند.