یکشنبه ۰۴ شهریور ۱۴۰۳ ساعت ۴:۴۸ب.ظ
::آخرین مطلب 50 دقیقه پیش | افراد آنلاین: 2

ثبت ۴ اثر تاریخی از لارستان، خنج و اوز در فهرست آثار ملی

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس از ابلاغ شماره ثبتی ۱۴ اثر ارزشمند تاریخی و طبیعی این استان خبر داد. به گزارش میلاد لارستان به نقل از خبرگزاری…

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس از ابلاغ شماره ثبتی ۱۴ اثر ارزشمند تاریخی و طبیعی این استان خبر داد.

به گزارش میلاد لارستان به نقل از خبرگزاری فارس، محمد ثابت اقلیدی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه فارس بیش‌ترین تعداد اثر تاریخی ثبتی کشور را داراست گفت: در حال حاضر ۱۴ اثر ارزشمند تاریخی و طبیعی در شهرستان‌های استان فارس در فهرست ملی به ثبت رسیده است و شماره ثبتی تا آن نیز ابلاغ‌شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس افزود: اثر تاریخ “آب انبار هشت پخ “در شهرستان لارستان به شماره ۳۴۱۴۴، “برم سراب دخترون” در شهرستان کازرون به شماره ثبت ۳۴۱۵۲، “خانه زارع جدس و کدیور” واقع دربافت تاریخی شیراز به شماره ۳۴۱۵۱ وهمچنین “غار چهل دخترون” در شهرستان جهرم پس از تشریفات قانونی لازم به شماره ۳۴۱۵۴ درفهرست ملی به ثبت رسیده است.

ثابت اقلیدی گفت: “قلعه گوری محمله” در شهرستان خنج به شماره ۳۴۱۲۲، “مسجد محمدیه “درشهرستان جهرم به شماره ۳۴۱۶۱ ،”حمام گودی” در بافت تاریخی شیراز به شماره ۳۴۱۴۷ و “ُکارخانه پنبه” واقع در شهرستان جهرم به شماره ۳۴۱۵۸ درفهرست ملی به ثبت رسیدند.

او درادامه افزود: “پل شکسته جدول ترکی” در شهرستان کازرون به شماره ۳۴۱۵۵، “قلعه پرگو” درشهرستان اوز به شماره ۳۴۲۱۱، “دبیرستان ذوالقدر” درشهرستان فسا به شماره ۳۴۲۰۹ ،” بقایای قلعه سفید” درشهرستان اوز به شماره ۳۴۲۱۳ و “حمام فدشکویه” درشهرستان فسا به شماره ۳۴۲۰۵ و همچنین محوطه باستان شناختی “د کان فیشور “در شهرستان اوز پس از طی تشریفات قانونی لازم به شماره ۳۴۲۰۶ درفهرست ملی جای گرفت.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس ادامه تأکید کرد: این آثار تحت حفاظت و نظارت وزارت میرا فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هستند و هرگونه دخل و تصرف یا اقدام و عملیات که منجر به تخریب ای تغیر هویت آن شود برابر مواد ۵۵۸ لغایت ۵۶۹ از کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی، تعزیرات و مجازات‌های بازدارنده جرم محسوب می‌شود و مرتکب مشمول مجازت مای قانونی خواهد شد و مرمت و بازسازی اثر صرفاً با تأکید و نظارت این وزارت خانه ممکن خواهد بود.

ف ۱۱۰

 

نوشته شده در تاریخ:سه شنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ ساعت ۱:۳۵ب.ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین