سه شنبه ۰۱ خرداد ۱۴۰۳ ساعت ۳:۵۲ب.ظ
::آخرین مطلب 2 ساعت پیش | افراد آنلاین: 4

مصاحبه با دکترپورمحمود متخصص اعصاب و روان در لارستان

در واپسین روزهای حضور دکتر حسین پور محمود در لارستان روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان مصاحبه ای با وی ترتیب داد. دکترپورمحمود که   متخصص…

در واپسین روزهای حضور دکتر حسین پور محمود در لارستان روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان مصاحبه ای با وی ترتیب داد. دکترپورمحمود که   متخصص اعصاب و روان  است متولد شهر ری بوده و از سال ۹۳ تا کنون در لارستان مشغول به طبابت بوده است. متن مصاحبه را با هم میخوانیم:

۱- لطفا خودتان را معرفی کرده و خلاصه ای از سوابق کاری خود بیان کنید.
۱- اینجانب دکتر حسین پورمحمود متخصص اعصاب و روان متولد سال ۱۳۴۵ از شهر ری از استان تهران می باشم. در سال ۱۳۶۵ با رتبه ۱۴ کشوری وارد دانشگاه علوم پزشکی تهران شدم و دوران پزشک عمومی را در سال ۱۳۷۳ در این دانشگاه به پایان رساندم .جهت گذراندن طرح نیروهای انسانی از سال ۱۳۷۳ تا ۱۳۸۲ در استان خوزستان در شهر رامشیر مشغول به کار بوده ام و پس از عزیمت به تهران تا سال ۱۳۸۹در بخش خصوصی فعالیت پزشکی داشته ام از سال ۱۳۸۹جهت گذراندن دوره تخصصی به عنوان دستیار روان پزشکی وارد دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی شدم و پس از فارغ التحصیلی در۱۳۹۳تاکنون در مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع) لارستان مشغول به کار می باشم

۲-چرا روان پزشکی را انتخاب کردید؟
۲- باتوجه به معضلات اجتماعی ونیاز شدید مردم به این رشته و علاقه شخصی خود جهت خدمت رسانی وارد این رشته شدم

۳-نظر شما در مورد منطقه لارستان چیست؟
۳- منطقه لارستان یکی از شهرهای استان فارس با مردمی خونگرم، فوق العاده مهربان وقدرشناسی می باشد که نیاز مبرم به این رشته دراین منطقه کاملاً احساس می شود.

۴-از دیدگاه شما مشکلات عمده مردم لارستان از نظر روحی روانی چیست و چگونه میتوان آن را از بین برد؟
۴- عمده مشکلات مردم این منطقه با توجه به فرهنگ غالب آنها مشکلات ارتباطی بین زوجین ومشکلات  روانپزشکی و از همه مهمتر اعتیاد به مخدر می باشد. ازبین بردن این مشکلات جز با همکاری قاطع دولت در زمینه تأسیس بیمارستان مجزای روانپزشکی که جزء یکی از نیازهای مبرم منطقه است و تأمین نیروهای متخصصی و کارشناسان در حوزه بهداشت و روان میسر نمی باشد.

۵-به نظر شما چگونه میتوان آرامش بیشتری بین مردم به خصوص جوانان ایجاد کرد ؟
۵- برنامه ریزی مسئولین منطقه در زمینه ایجاد مکانهای تفریحی مناسب – تأمین شغل وفرهنگ سازی در زمینه اطلاعات و مشاوره قبل از ازدواج در
جوانان و تأمین سایر نیازهای منطقه با توجه به شرایط موجود.

نوشته شده در تاریخ:چهارشنبه ۱۶ تیر ۱۳۹۵ ساعت ۱:۱۶ق.ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین