پنج شنبه ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۲:۱۰ب.ظ
::آخرین مطلب 23 دقیقه پیش | افراد آنلاین: 5
مدیرکل دامپزشکی فارس  خبر داد:

وجود پست‌های قرنطینه ثابت دام در آباده، نی‌ریز، داراب و لارستان

مدیرکل دامپزشکی فارس  در سخنانی اظهار داشت: در حال حاضر پست‌های قرنطینه ثابت در شهرستان‌های آباده، قطرویه نی‌ریز، رستاق داراب و چهار برکه لارستان برای کنترل تردد دام وجود دارد. به…

مدیرکل دامپزشکی فارس  در سخنانی اظهار داشت: در حال حاضر پست‌های قرنطینه ثابت در شهرستان‌های آباده، قطرویه نی‌ریز، رستاق داراب و چهار برکه لارستان برای کنترل تردد دام وجود دارد.

به گزارش میلاد لارستان به نقل از ایرنا،‌ یعقوب مهندس گفت: با شناختی که از وضعیت دامپزشکی برخی کشور‌ها داریم، کشور‌ما در حوزه کنترل بیماری همه ساله سرمایه هنگفتی را به کار می گیرد اما نتیجه دلخواده نمی‌گیریم زیرا نقل و انتقال بی رویه همچنان ادامه دارد.  مهندس با بیان اینکه بیماری‌های دامی همیشه از محل نقل و انتقال بی رویه دام صورت می‌گیرد، افزود: این بیماری‌ها تحت تاثیر عوامل محیطی قرار می گیرد و اگر دامی از منطقه آلوده جا به جا شود، می‌تواند بیماری را به سایر دام‌ها منتقل کند.

وی گفت: در حال حاضر در موضوع سلامت دام مشکلی وجود ندارد، دامپزشکی سالانه با بیماری های استراتژیک مبارزه می ‌کند که عامل آن ها ویروس یا باکتری است و از همین رو دولت اقدامات لازم را برای مقابله با این بیماری‌ها از طریق واکسیناسیون پیگیری می‌کند.

مدیرکل دامپزشکی فارس افزود: مبارزه با آن دسته از بیماری‌های دامی که قابل انتقال نیست ولی ممکن است در یک جمعیت دامی شیوع یابد بر عهده دامدار است و با هزینه او صورت می‌گیرد.  مهندس بیان کرد: در بخش‌هایی از نقاط استان که محل ورود دام به شمار می‌رود، پست های قرنطینه دایر شده است و در حال حاضر پست‌های قرنطینه ثابت در شهرستان‌های آباده، قطرویه نی‌ریز، رستاق داراب و چهار برکه لارستان برای کنترل تردد دام وجود دارد.

این مقام مسئول ابراز داشت: با توجه به تعدد راه‌های مواصلاتی به هیچ وجه نمی‌توان با برقراری پست قرنطیه صددرصد مانع ورود دام قاچاق شد درواقع قرنطینه نوعی اطلاع‌ رسانی است که افرادی که در این شغل اشتغال دارند متوجه باشند که اتفاقی رخ داده است و باید اصول بهداشتی را رعایت کنند.

مهندس افزود: صنعت دام و طیور تنها با نیرو‌های دست اندر کار این صنعت آلوده می‌شوند یعنی خود دامدار و کسانی که در این امر اشتغال دارند زیرا با وجود اخطار‌ها، همراهی کافی را با مسئولان نشان نمی‌دهند و بار در کامیون‌های غیرمجاز وارد استان می‌شود و بناچار باید پست‌های بازرسی در محور‌های مشکوک قرار داده شود تا جلوی این اتفاقات را بگیریم.  وی اضافه کرد: کوچکترین بی دقتی صنعت دام وطیور را با مشکلات عمده مواجه می‌کند.

نوشته شده در تاریخ:شنبه ۱۰ شهریور ۱۳۹۷ ساعت ۷:۳۰ق.ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین