جمعه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱:۰۸ب.ظ
::آخرین مطلب 2 ساعت پیش | افراد آنلاین: 5

مخالفت برخی خانواده‌ها در جنوب فارس با واکسیناسیون

رییس گروه مبارزه با بیماریهای واگیر دانشکده پزشکی لارستان فارس گفت: رواج طب سنتی و گرایش مردم به آن باعث شده که با ایمن سازی و واکسیناسیون کودکان و اطفال…

رییس گروه مبارزه با بیماریهای واگیر دانشکده پزشکی لارستان فارس گفت: رواج طب سنتی و گرایش مردم به آن باعث شده که با ایمن سازی و واکسیناسیون کودکان و اطفال در برخی مناطق مخالفت و حتی مقابله شود که این موضوع باعث از بین رفتن دستاوردهای با ارزش ایمن سازی در حوزه سلامت می‌شود.

به گزارش میلاد لارستان به نقل از ایرنا، اجرای برنامه واکسیناسیون در نظام بهداشتی جامعه باعث ریشه کن سازی بسیاری از بیماری‌های واگیر و حفظ جان کودکان شده است. نتیجه گیری های ساده لوحانه و مخالفت آمیز با تزریق واکسن توسط برخی افراد و خانواده ها می تواند موجب افزایش بیماری‌ها به ویژه بیماری‌های واگیر شود.

متاسفانه برخی افراد به نام طب سنتی به مبارزه با واکسن می‌پردازند غافل از آنکه اگر واکسن نبود امروزه ریشه‌کنی، کنترل و حذف بیماری‌های عفونی و مرگ آور واگیردار هم امکان پذیر نبود. در حالی که در گذشته تعداد مرگ و میرها بسیار بیشتر از اکنون بوده با پوشش واکسیناسیون، آمار مرگ و میر کودکان زیر ۵ سال کاهش چشمگیری داشته است.

مخالفت برخی خانواده‌ها در جنوب فارس با واکسیناسیون

خلیل صفری رییس گروه مبارزه با بیماریهای واگیر معاونت بهداشتی دانشکده پزشکی لارستان با اشاره به نوع مخالفت ها در بین برخی خانواده واکسیناسیون را اقدام بسیار مهم و با ارزشی دانست که به وسیله آن با هزینه کم می‌توان از ابتلاء به بیماریهای عفونی جلوگیری کرد.

صفری با بیان اینکه با اجرای برنامه واکسیناسیون همگانی در جهان، شیوع بسیاری از بیماریهای خطرناک در بین شیرخوارگان، کودکان و بالغین کاهش بارزی پیدا کرده است گفت: بطوریکه اکنون شیوع بیماریهای خطیری چون دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، سرخک و فلج اطفال با واکسیناسیون همگانی با موفقیت کنترل و در بسیاری از کشورها عملاً به حداقل میزان خود رسیده است، یا بیماری آبله که با واکسیناسیون همگانی و پیگیری جهانی ریشه کن شده است.

رییس گروه مبارزه با بیماریهای واگیر معاونت بهداشتی دانشکده پزشکی لارستان اضافه کرد: هرساله در هفته آخر آوریل- پنجم تا یازدهم اردیبهشت- سازمان جهانی بهداشت از همه کشورهای عضو درخواست می کند تا حداکثر تلاش شان را برای کاهش مرگ و میر اطفال به کار بگیرند. هدف طرح گسترش ایمن سازی واکسینه کردن تمام کودکان زیر ۵ سال علیه بیماری های قابل پیشگیری نظیر سرخک ، دیفتری ، کزاز ، سیاه سرفه ، فلج اطفال و گروهی دیگر از بیماری های مهلک است.

وی اضافه کرد: چون حذف بیماری فلج اطفال و حذف بیماری کزاز نوزادی و سرخک و کنترل بیماریهای هپاتیت B و سل و سایر بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن می شود، که زحمات و تلاش های بسیار زیادی برای بدست آوردن آن در شرایط بسیار سختی همچون ارسال تیم های سیاری به اقصی نقاط این شهرستان در آب و هوای سرد زمستان و بسیار داغ تابستان کشیده شده است.

رییس گروه مبارزه با بیماریهای واگیر معاونت بهداشتی دانشکده پزشکی لارستان اظهار امیدواری کرد که با همکاری اولیاء و تلاش‌های نیروهای بهداشتی بتوان با انجام برنامه واکسیناسیون به صورت منظم و صحیح به سطح پوشش بالایی برسیم و ایمنی جامعه را افزایش دهیم.

ف ۱۱۰

نوشته شده در تاریخ:دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ ساعت ۸:۳۰ق.ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

One Response to “مخالفت برخی خانواده‌ها در جنوب فارس با واکسیناسیون”

  1. 22 گفت:

    سلام لطفا کمی راجع به برنامه واکسیناسیون بهداشت جهانی جهت عقیم سازی و تولید بیماریهای جدید جهت فروش بیشتر شرکت های دارویی و مواد به کار رفته در واکسنها دقت کنید و منابع علمی خارجی و شکایات مطرح در دادگاههای خارجی را بررسی کنید اتفاقا خوب است که یکی از پزشکان به نام رضا منتظر هم برای بچه هایش واکسیناسیون انجام نداده است حالا بقیه مردم را با مهر بیسوادی از گردونه خارج می کنید دعوت کنید تا با همین آقای صفری مناظره زنده با حضور خبرنگاران برگزار شود .نمی شود هرچه سازمان صهیونیستی بهداشت جهانی بگوید گوش دهیم

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین