چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۶:۱۷ق.ظ
::آخرین مطلب 52 دقیقه پیش | افراد آنلاین: 2

پخت انواع نان های محلی در لارستان + عکس

میلاد لارستان: به مناسبت ماه مبارک رمضان پخت انواع نان های محلی در سطح لارستان به اوج خود می رسد.

به مناسبت ماه مبارک رمضان پخت انواع نان های محلی در سطح لارستان به اوج خود می رسد.

به گزارش میلاد لارستان؛ پخت نان های محلی از آداب و رسوم قدیمی مردم در منطقه لارستان است.

استفاده از این نان ها در وعده های مختلف و در تمام طول سال صورت می گیرد، اما اوج تهیه و استفاده از ان در ایام خاص سال و به خصوص ماه مبارک رمضان است که در وعده افطار مصرف می شود.

نان های محلی در سطح لارستان به لحاظ مواد غذایی مورد استفاده، نرمی و سفتی خمیر، نحوه پخت و ابزارهای تهیه نان، به انواع و اقسام مختلفی تقسیم و نامگذاری شده اند که متداول ترین نوع آن؛ بالاتوه، نی نَ نی، تپ تپی، شُل شُلو، جرادک، رگاگ، فلزی و غیره است.

در زیر چند نمونه از این نانها را مشاهده کنید:

nan in lar 06

nan in lar 01

nan in lar 02

nan in lar 03

nan in lar 04

nan in lar 05

نوشته شده در تاریخ:جمعه ۲۸ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۴:۱۵ب.ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین