جمعه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۲:۳۸ب.ظ
::آخرین مطلب 1 ساعت پیش | افراد آنلاین: 1

راهکار دکترجعفرپور در حفظ میراث فرهنگی

 عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: کشور ما می تواند آثار تاریخی مثل کتب خطی را به امانت گرفته و از اسناد استفاده کرده و تا وقتی که نیاز است از…

 عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: کشور ما می تواند آثار تاریخی مثل کتب خطی را به امانت گرفته و از اسناد استفاده کرده و تا وقتی که نیاز است از آنها نگهداری کند و بعد از گذشت خطر سرقت عوامل تروریستی آنها را به کشورهای متبوع پس دهد. دکتر جمشید جعفرپور با اشاره به تلاش

های غرب مبنی بر سرقت آثار فرهنگی و تاریخی اسلامی از کشورهای منطقه، گفت: کاری که امروز داعش در مناطق تحت اشغال خود برای سرقت میراث فرهنگی و گذشتگان اقوام اسلامی انجام می دهد کاری است که طالبان در افغانستان انجام دادند. نماینده مردم لارستان، خنج و گراش  در مجلس شورای اسلامی بر همین اساس تصریح کرد: سرقت این آثار تاریخی ضربه های جبران ناپذیر معنوی به میراث فرنگی تاریخ اسلام وارد خواهد کرد که از دیدگاه بین المللی نیز محکوم است.

به گزارش میلادلارستان و به نقل از خانه ملت وی افزود: کاری که جمهوری اسلامی می تواند بکند تذکر و یادآوری وظایفی است که سازمان های بین المللی در قبال حفظ این نوامیس دارند.

جعفرپور در ادامه با بیان اینکه جمهوری اسلامی نمی تواند به صورت مستقیم وارد قضیه آثار تاریخی کشورهای منطقه شود، یادآور شد: کشور ما نمی تواند میراث فرهنگی سایر کشور ها را به کشور وارد کند بلکه می تواند تدابیری بیاندیشد که این آثار در خود مناطق حفظ شود و از دست سارقان بین المللی در امان باشد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در پایان در خصوص آثار تاریخی مثل کتب تاریخی و اسناد خطی، خاطرنشان کرد: کشور ما می تواند این آثار را به امانت گرفته و از اسناد استفاده کرده و تا وقتی که نیاز است از آنها نگهداری کند و بعد از گذشت خطر سرقت عوامل تروریستی آنها را به کشورهای متبوع پس دهد که البته این کار هم با رایزنی بین کشورها صورت می گیرد.

نوشته شده در تاریخ:پنج شنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۴:۱۳ق.ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین