پنج شنبه ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۴:۲۰ب.ظ
::آخرین مطلب 18 دقیقه پیش | افراد آنلاین: 6

ابراز نازضایتی نانوایی های جویم از تغییر دستگاهها

جلسه بررسی و پیگیری مسائل و مشکلات نانوایی های جویم در سالن جلسات بخشداری برگزار شد. به گزارش گروه شهروند خبرنگار میلاد لارستان از جویم، جلسه بررسی و پیگیری مسائل…

جلسه بررسی و پیگیری مسائل و مشکلات نانوایی های جویم در سالن جلسات بخشداری برگزار شد.

به گزارش گروه شهروند خبرنگار میلاد لارستان از جویم، جلسه بررسی و پیگیری مسائل و مشکلات نانوایی های جویم  به ریاست “داود شفیعی” بخشدار  و با حضور نماینده شورای اسلامی شهر،کارشناس بهداشت محیط مرکز سلامت و  نانوایان  در سالن جلسات بخشداری جویم برگزار شد.

بخشدار جویم با اشاره به اینکه نان یکی از اقلام مهم در زندگی مردم است،تصریح نمود: با توجه به شرایط اقتصادی کشور و گرانی برخی از اقلام خوراکی،تقاضای مردم جهت خرید نان افزایش یافته و همین امر باعث  شده تا حساسیت بالایی نسبت به این موضوع پیدا شود از جمله  ساعات کاری نانوایی ها که بایستی با مدیریت زمانبندی توسط مسئولین نانوایی ها این مشکل برطرف شود اما در زمینه کمیت و کیفیت نان تا کنون گلایه ای صورت نگرفته است.

غلامحسین جعفری نماینده شورای اسلامی شهر نیز،مشکل اصلی شهروندان را در این خصوص ساعات کاری نانوایان عنوان نمود.

در ادامه بهمن جعفرزاده کارشناس بهداشت محیط مرکز سلامت جویم نیز با اشاره به اینکه نانوایی ها در طبقه بندی وزارت بهداشت جزء مشاغل حساس محسوب می شوند  افزود: کمیته نظارتی شهرستان  بصورت ماهیانه نظارت دارند اما خوشبختانه در نانوایی های جویم هیچ مورد خاصی در زمینه عدم رعایت بهداشت نان مشاهده نشده و موضوع دیگر اینکه کارت های سلامت نانوایی ها به دفاتر پیشخوان واگذار شده که بصورت الکترونیکی صادر می گردد و کارت های دستی وجاهت قانونی ندارد و موضوع مهمی که بایستی مد نظر قرار گیرد اینکه از ورود افراد متفرقه به محیط داخلی نانوایی ها جلوگیری شود.

در پایان،نانوایان مشکلات این صنف را مواردی از قبیل محدودیت سهمیه آرد، تقاضای بالای مردم جهت خرید نان با توجه به شرایط اقتصادی و همچنین مشکل دستگاه های با حرارت مستقیم و غیر مستقیم عنوان نمودند چرا که از نظر آنان کمبود سهمیه آرد،کفایت پخت نان در روز را ندارد و همین امر علت تعطیلی  نانوایی ها زودتر از ساعت مقرر می باشد.

در خصوص مشکل دستگاه های حرارتی مستقیم و غیر مستقیم نیز که یکی از موارد این جلسه بود، مسئولین نانوایی ها خواستار پیگیری این موضوع شدند و به گفته آنان قیمت دستگاه های غیر مستقیم دوبرابر دستگاه های مستقیم می باشد و کیفیت نان را پایین می آورد و سالیانه به جهت خراب شدن کوره های آن هزینه های گزافی به دنبال دارد که چندین بار در این خصوص به شورای آرد و نان اعتراض وارد شده و متاسفانه پاسخگو نیستند و فقط در لارستان این مشکل وجود دارد و به جز جویم دیگر بخش ها  نیز به این مسئله معترض می باشند.

در پایان ،بخشدار جویم با توجه به  مشکلات عنوان شده، اظهار داشت:  سهمیه آرد  بر اساس شاخص تهیه می شود و طبق مصرف روزانه خانوارهاست و همچنین استفاده از دستگاه های غیرمستقیم نیز دو مقوله سلامتی مردم و خسارت های وارده به نانوایی هاست ولی باز هم  ما بعنوان مسئول و وظیفه ذاتی خود این موارد را مصوب خواهیم نمود و مسئله اصلی که اکنون بایستی مد نظر قرار گیرد برنامه ریزی و مدیریت زمانبندی نانوایی هاست.

خبرنگار-آرزو جهان پیما-جویم

ف ۱۱۰

 

نوشته شده در تاریخ:سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۱۰:۳۹ب.ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین