رئیس دامپزشکی لارستان گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی در لارستان، در حال اجراست. به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی لارستان، سروش اسدی اظهار کرد: هدف…
رئیس دامپزشکی لارستان گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی در لارستان، در حال اجراست.
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی لارستان، سروش اسدی اظهار کرد: هدف از اجرای این طرح را ارتقای سطح بهداشتی، تضمین سلامت وامنیت غذایی و فرآوردههای خام دامی اعلام کرد.
وی بیان کرد: طرح تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی از ۲۵ اسفندماه آغاز و تا ۱۴ فروردین ۱۴۰۰ ادامه دارد و در این طرح ۵ اکیپ ثابت و سیار بر تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی نظارت دارند.
وی تصریح کرد: شهروندان فرآوردههای خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و مورد تأیید دامپزشکی تهیه کرده و در هنگام خرید گوشت قرمز به مهر و لیبل درج شده روی لاشه یا بسته بندی که حاوی اطلاعات تاریخ تولید، انقضا، نوع محصول، کد بهداشتی بهره برداری دامپزشکی میباشد، توجه کنند. شهروندان گرامی در صورت مشاهده تخلف بهداشتی،مراتب را به شماره ۰۷۱۵۲۲۴۶۰۲۷ گزارش کنند.
ف ۱۱۰