جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ساعت ۱:۵۵ق.ظ
::آخرین مطلب 4 ساعت پیش | افراد آنلاین: 11

ظرفیت بخش کرونای 4 بیمارستان دانشکده علوم پزشکی لارستان در حال تکمیل است

رئیس دانشکده علوم پزشکی لارستان گفت: ظرفیت بخش کرونای ۴ بیمارستان دانشکده علوم پزشکی لارستان در حال تکمیل است. به گزارش میلاد لارستان به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم…

رئیس دانشکده علوم پزشکی لارستان گفت: ظرفیت بخش کرونای ۴ بیمارستان دانشکده علوم پزشکی لارستان در حال تکمیل است.

به گزارش میلاد لارستان به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، دکتر بهزاد رضایی، در خصوص وضعیت بیمارستان های تحت پوشش این دانشکده در پیک پنجم کرونا اظهار داشت: در حال حاضر، ظرفیت بخش های کرونای هر چهار بیمارستان تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی لارستان در حال تکمیل شدن است، ضمن اینکه بیمارستان امام رضا (ع) که بیمارستان اصلی و پشتیبان است نیز علاوه بر بیماران بستری، روزانه به ۵۰ تا ۶۰ بیمار به صورت سرپایی خدمات ارائه می کند.

 

برگزاری مراسم های عروسی و عزاداری، عامل به وجود آمدن پیک های کرونا

وی در مورد مهم ترین عامل به وجود آمدن پیک پنجم در منطقه گفت: یکی از علت های اصلی این رخداد، برگزاری مراسم های عروسی و عزاداری است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی لارستان با اشاره به فوت بیمار سه ساله کرونایی در خنج افزود: هر چند عوامل مختلفی برای گردش ویروس بیان شد، اما چیزی که در چهار پیک گذشته شاهد آن بودیم، برگزاری مراسم ها و دورهمی ها بدون رعایت پروتکل های بهداشتی به ویژه در فضای بسته است.

 

تا زمانی که مراقبت های بهداشتی را رعایت نکنیم یا پروتکل ها را جدی نگیریم، دوباره با پیک کرونا مواجه خواهیم شد

وی در پاسخ به این سوال که آیا عامل به وجود آمدن پیک پنجم کرونا، ویروس های جهش یافته بود تصریح کرد: علت به وجود آمدن پیک پنجم، ویروس های جهش یافته هستند، اما اگر ویروس جهش یافته ای هم وجود نداشت هر زمانی که مراقبت ها را به درستی انجام ندهیم و مراسم های عروسی، دورهمی ها و بازگشت افراد به کشور را داشته باشیم، به وجود آمدن پیک بعدی قطع است و اینطور نیست که بگوییم صرفا ویروس های جهش یافته باعث به وجود آمدن پیک پنجم هستند.

رئیس دانشکده خاطرنشان کرد: هر زمانی که مراقبت های بهداشتی را کمتر رعایت کنیم یا پروتکل ها را جدی نگیریم، دوباره با این موضوع مواجه خواهیم شد و تا زمانی که درصد واکسیناسیون کشوری به درصد قابل قبول و بالایی در سطح جمعیتی نرسد باید حتی منتظر پیک های بعدی هم باشیم، مگر اینکه پروتکل ها را به درستی رعایت کنیم.

 

تغییرات آب و هوایی اثر چندانی بر روی گردش ویروس ندارد

دکتر بهزاد رضایی در مورد تاثیر گرم شدن هوا و بدتر شدن وضعیت کرونا اظهار داشت: مشاهدات سال گذشته ما را به این نتیجه رساند که تغییرات آب و هوایی اثر چندانی بر روی گردش ویروس ندارد؛ تنها اثر آب و هوایی این است که مراسم ها و دورهمی ها چگونه برگزار شود، به عنوان نمونه زمانی که هوا خیلی گرم است و همه ی اعضای خانواده مهمانی ها و دورهمی هایشان را در فضای سربسته و زیر کولر برگزار می کنند احتمال ابتلا بیشتر است یا در جاهایی که هوا بسیار سرد است همه مجبورند در فضاهای بسته با روشن کردن بخاری خودشان را گرم کنند، در این صورت احتمال آلودگی و گردش ویروس بیشتر می شود، اما صرفا اینکه بگوییم هوای گرم یا سرد اثر مثبت یا منفی روی رفتار ویروس دارد چنین چیزی درست نیست.

 

برای جلوگیری از پر شدن تخت های بیمارستانی، بیماران کرونایی که حال عمومی خوبی دارند، خدمات بستری را به صورت سرپای دریافت می کنند

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه برای جلوگیری از پر شدن تخت های بیمارستانی چه تمهیداتی اندیشیده اید گفت: برای اینکه بتوانیم از حداکثر ظرفیت درمانی خودمان استفاده کنیم، بدون اینکه بیمارستان های تحت پوشش بلاک شوند، کاری که از چند ماه پیش شروع کردیم و در پیک قبلی هم از این شیوه استفاده شد، روش OPAT (درمان سرپایی بیماران) است، به این صورت که به بیماران سرپایی خدمات بستری ارائه می دهیم.

رئیس دانشکده علوم پزشکی لارستان افزود: در این روش، بیمارانی کرونایی با حال عمومی خوب، می توانند به صورت روزانه به بیمارستان مراجعه و ضمن تشکل پرونده، داروهای مورد نیاز و خدمات لازم درمانی خود را دریافت نموده و همان موقع ترخیص می شوند.

دکتر رضایی خاطرنشان کرد: این افراد به دلیل حال خوبی که دارند نیازی نیست که تخت های بیمارستانی را اشغال کنند، اما همین که به بیمارستان مراجعه می کنند سلامت آن ها به صورت روزانه پایش می شود، توسط پزشک متخصص ویزیت می شوند و ارزیابی ها به طور کامل برای آن ها انجام می شود، داروی مورد نیاز را دریافت می کنند و در صورتی که نیاز به مراقبت بیشتری داشته باشند همان موقع بستری و به بخش کرونا منتقل می شوند، در صورتی هم که حال عمومی خوبی داشته باشند دوباره ترخیص می شوند.

 

امیدواریم تا پایان تابستان بیش از ۵۰ درصد جمعیت را واکسینه کنیم

وی در مورد روند واکسیناسیون در منطقه اظهار داشت: روند واکسیناسیون روند خوبی بود و تا سه هفته پیش با سرعت بسیار خوبی در منطقه انجام می شد، اما با توجه به وقفه ای که در پشتیبانی واکسن ها پیش آمده، واکسیناسیون با سرعت کمی در حال انجام شدن است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی لارستان افزود: هر چه سرعت و درصد واکسیناسیون مان را افزایش دهیم می توانیم سریع تر به یک وضعیت باثبات در کل کشور برسیم.

وی تصریح کرد: امیدواریم که با تولید انبوه واکسن ایرانی و اجرای هر چه سریعتر واکسیناسیون عمومی برای گروه های هدف، پاییز و زمستان آرام تری را سپری کنیم.

ف ۱۱۰

 

نوشته شده در تاریخ:چهارشنبه ۰۹ تیر ۱۴۰۰ ساعت ۳:۲۹ب.ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

One Response to “ظرفیت بخش کرونای 4 بیمارستان دانشکده علوم پزشکی لارستان در حال تکمیل است”

  1. ناشناس گفت:

    سوالی از خدمتتان دارم .شما چه ظرفیتهایی را برای کارکنان دولت و نه شاغلین ازاد فراهم نموده اید تا از پیشروی این بیماری جلوگیری نماید .الان اداراتی همچون راه و شهرسازی و …. با دورکاری کارکنان مطابق با شرایط قرمز و یا نارنجی کرونایی مخالف هستند

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین