جمعه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۶:۲۴ب.ظ
::آخرین مطلب 2 ساعت پیش | افراد آنلاین: 5

نخستین تجربه برداشت زعفران در خنج

مدیر جهاد کشاورزی خنج گفت: برداشت طلای سرخ از مزرعه یکی از کشاورزان بخش مرکزی به مساحت ۳۰۰ متر مربع در منطقه چهل گزی به صورت کشت در فضای باز…

مدیر جهاد کشاورزی خنج گفت: برداشت طلای سرخ از مزرعه یکی از کشاورزان بخش مرکزی به مساحت ۳۰۰ متر مربع در منطقه چهل گزی به صورت کشت در فضای باز آغاز شده است.

به گزارش میلاد لارستان به نقل از شیرازه، علی علی پور مدیر جهاد کشاورزی خنج از برداشت نخستین تجربه زعفران در خنج خبر داد و گفت: برداشت طلای سرخ از مزرعه یکی از کشاورزان بخش مرکزی به مساحت ۳۰۰ متر مربع در منطقه ی چهل گزی به صورت کشت در فضای باز آغاز شده است.

وی با اشاره به اینکه مدت زمان برداشت به شرایط اقلیمی منطقه بستگی دارد تصریح کرد: برداشت این محصول با ظهور گل های بنفش از نیمه دوم آذرماه آغاز و به مدت ۷الی ۱۰ روز ادامه دارد، عمرگل این گیاه یک روز است که اگر در طی این مدت برداشت نشود کیفیت خود را ازدست داده و هچنین بهترین زمان برداشت قبل از طلوع آفتاب تا قبل ظهر است.

علی پور در ادامه اظهار کرد: پیش بینی می شود عملکرد این محصول به ازای یک کیلوگرم گل ۱۰ گرم زعفران خالص (۲کیلوگرم در هکتار) تولید شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج همچنین با بیان اینکه ۷ هزارو ۵۰۰ پیاز در این مزرعه استفاده شده گفت: زعفران گیاهی چندساله بوده که پیازچه این گیاه از خراسان جنوبی تهیه و در آبان ماه سال گذشته کشت شده است.

وی در پایان ابراز کرد: گیاه زعفران به عنوان یکی از مهم ترین گیاهان دارویی و ادویه ای بوده که دارای مزیت اقتصادی بالایی می باشد.

ف ۱۱۰

 

نوشته شده در تاریخ:سه شنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۶:۰۹ب.ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین